Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Score webshop

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_score
Score tile (white)
Project details
Client name:
Score

Project:
Webshop

Oplosssing:
Digital commerce

Als vooruitstrevende merk heeft Score als een van de eerste fashion retailers een webshop en sinds 2009 wordt deze door ons ontwikkeld en onderhouden. Inmiddels is die webshop uitgegroeid tot een internationaal omni-channel platform dat gebaseerd is op Adobe Commerce. 

Met onze visie op digital commerce ontwikkelen we samen met Score steeds weer nieuwe functionaliteiten die de klant en medewerker helpt in de shopping journey.

Via een betrouwbaar Click & Collect systeem kunnen klanten online bestellingen gratis ophalen in de winkel. En met de door ons ontwikkelde Check & Collect kunnen klanten artikelen reserveren in een winkel en binnen 2 uur ophalen.

Om de afhandeling van deze bestellingen in de winkel goed af te handelen ontwikkelden wij een systeem waarbij medewerkers een melding krijgen via Keephub, het medewerkers communicatie platform <link naar deze case plaatsen>, zodra een klant een artikel in de winkel reserveert. Zo garandeert Score dat de medewerker de bestelling ziet binnenkomen en de klant daadwerkelijk deze bestelling binnen 2 uur kan afhalen.

Om Score te helpen bij de beste digital commerce oplossingen afgestemd op hun organisatie, werken wij nauw samen met enkele betrouwbare partners. Zo zijn Adobe Commerce, Adyen, Tweakwise en Trusted Shops partners voor Score waar wij mee koppelen zodat de klant altijd een geweldige online winkelervaring heeft.

917x500_score

Wat wij nog meer voor Score doen

Keephub
Read more

Digital commerce Chasin
Read more

Over Score

Score richt zich met zijn ruim 45 winkels en webshop op mannen en stijlt en selecteert moderne premium denim merken voor de ‘hero’. Score gaat voor een 24/7 best in class omni-channel klant benadering en is hiermee de Men’s Jeans Destination in Nederland.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more