Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Score Keephub

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_score-1
KEG_300x300px_case_logo-Score
Project details
Klant name:
Score

Project:
Score Keephub

Oplossing:
Keephub

Betere communicatie, empowerment & betrokkenheid

Score is een toonaangevende Nederlandse denimwinkel voor herenkleding. Met 60 fysieke winkels in Nederland en webshops voor NL en België koos het Score team voor het Keephub platform om de interne werkcommunicatie en betrokkenheid te verbeteren. We zijn begin maart 2021 live gegaan als onderdeel van Score's strategie voor verdere digitale transformatie - en om succesvol door de wereldwijde pandemie te navigeren.

De uitdaging 

Verbeter de communicatie, betrokkenheid en naleving van het hele merk in een periode van voortdurende verandering voor zowel klanten als medewerkers. Gebruik daarnaast een functionaliteit, die een goede klantervaring biedt wanneer er beperkingen gelden.

KEG_805x500_fotoholder_content_case_score2 2
Jeans specialist

We hebben Keephub geïnstalleerd om 450 jeansspecialisten met elkaar te verbinden en dagelijks contact en een efficiënte communicatiestroom en empowerment mogelijk te maken om een ​​geweldige klantervaring te blijven leveren. Naast opiniepeilingen, nieuwsfeeds, takenlijsten en handleidingen, hebben we deze ook gebundeld in onze afsprakenmodule, zodat klanten fysieke winkelafspraken kunnen maken voor browsen of Click & Collect-ophalingen. Deze functionaliteit is ook goed voor wanneer er geen beperkingen gelden, bijvoorbeeld voor VIP-avonden.

We hebben het personeel getraind en voorzien van tekst en uitleg om ervoor te zorgen dat alle Score-teamleden het meeste uit Keephub kunnen halen en we zullen blijven coachen en ideeën delen om samen het platform te ontwikkelen.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more