Link 1     Link 2     Link 3

Case

Vitam lunch & bestel app

KEG_1200x800_fotoholder_headert_case_vitam
KEG_300x300px_case_logo-Vitam
Projectdetails
Klantnaam:
Vitam

Project:
Vitam app

Oplossing 
Tailor made app

Vitam kiest voor een lunch & bestel app

De facilitaire horecadienstverlener Vitam verzorgt sinds 2003 een continu groeiend portfolio bedrijfsrestaurants waarbij de visie ‘vitale mensen in een vitale wereld’ centraal staat. Inmiddels wordt op meer dan 300 locaties elke werkdag werkend Nederland in allerlei branches voorzien van catering door Vitam. Om de customer & staff experience te optimaliseren ontstond de ambitie bij Vitam om een applicatie te ontwikkelen. Wij kregen de mooie opdracht om deze app te gaan ontwikkelen. Zo zijn onze experts op gebied van digital strategy en digital solutions aan een betrokken samenwerking met Vitam begonnen. Het eindresultaat is een inspirerende, duurzame en toekomstbestendige app die mee kan groeien met de ambities van Vitam.

Door de weergave van alle wensen en behoeften in een Vitam customer & staff journey met gebruik van storytelling zijn alle gewenste functionaliteiten van de app uiteengezet. Hieruit kwam naar voren dat gemak, innovatie en gebruiksvriendelijkheid voor Vitam de belangrijkste kernwaarden waren die de app moest bezitten. Deze drie kernwaarden zijn dan ook door onze digital solutions experts ter harte genomen bij het ontwikkelen van de app. 

KEG_805x500_3phones_content_case_vitam

Zo is de app voorzien van een Click & Collect functie. Dit biedt medewerkers de mogelijkheid hun lunch of drankje via de app te bestellen en op een tijdstip naar keuze in het restaurant op te halen. Het menu-overzicht in de app is voorzien van uitgebreide productinformatie over de gerechten, waaronder allergenen, zodat de medewerker weet wat hij eet. Daarnaast is de app zo gebouwd dat deze efficiënt te personaliseren is voor nieuwe locaties van Vitam om zo de brede uitrol van de app op korte termijn te realiseren.

Onze opdrachtgever Vitam stimuleert haar klanten altijd tot het maken van verantwoorde keuzes op het gebied van eten en drinken. Om deze kracht te versterken hebben wij een inspirerend en prikkelend app design gecreëerd zodat het assortiment van het Vitam bedrijfsrestaurant zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd. Zo voorziet Vitam haar klanten met deze app niet alleen van alle gemakken, maar draagt de app ook bij aan hun vitaliteit en wij zijn er heel trots op om hieraan mee te werken.

Wat wij nog meer voor Vitam doen

Digital signage 
 

Keephub 
 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more