Link 1     Link 2     Link 3

Case

Zeeman Adobe Commerce Cloud webshop

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_Zeeman
Zeeman tile (white)
Projectdetails
Klantnaam:
Zeeman

Project:
Zeeman webshop

Oplossing 
Adobe Commerce Cloud

Zeeman Adobe Commerce Cloud webshop

Voor textielketen Zeeman realiseerden wij een Digital Commerce platform gebaseerd op Adobe Commerce.  Sinds de oplevering in 2018 is het platform internationaal flink uitgebreid en vandaag de dag verkoopt Zeeman online in 6 landen.
Bij het inrichten van het digital commerce platform hebben wij er rekening mee gehouden dat de fysieke winkels ook verbonden zijn aan de webshop van Zeeman. Zo kan de winkelmedewerker van Zeeman meteen in de winkel een online bestelling voor de klant doen en worden lost sales voorkomen.

Bij Zeeman staan duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en transparantie hoog in het vaandel. Aan die transparantie hebben wij meegewerkt door de ontwikkeling van de  "Factory finder”. Hier vinden klanten een gedetailleerd overzicht van alle leveranciers waar Zeeman mee samenwerkt.

KEG_805x500_Laptop_phone_content_Zeeman

Wat wij nog meer voor Zeeman doen

Implementatie van WFM
 

Headless check-out
 

Over Zeeman

Sinds 1967 biedt Zeeman goede kleding en textiel voor lage prijzen. Door slim te organiseren en grootschalig in te kopen, kan Zeeman de allerbeste prijzen bieden. Zeeman heeft 1.300 winkels verdeeld over 7 Europese landen, waaronder Nederland.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more