Huawei
Pop-up
Store

Ter introductie van de Huawei P30

Pop-up store voor de introductie van de HUAWEI P30

Ten behoeve van de introductie van de HUAWEI P30 is Kega gevraagd met een spraakmakende activatie te komen die de topfeature fotografie bij de consument onder de aandacht te brengen.

Bij MediaMarkt Rotterdam The Corner heeft HUAWEI ruimte ter beschikking om deze activatie tijdelijk te plaatsen.

AANPAK / OPLOSSING

Kega ontwikkelde een geweldige pop-up beleving voor de HUAWEI P30: de HUAWEI POP UP BOX

Passanten en bezoekers van de MediaMarkt werden uitgenodigd om plaats te nemen in een wel heel bijzondere en instagramable huiskamer. De kamer lag op zijn zij waarbinnen bezoekers geweldig creatieve poses kon aannemen. De foto die van jou pose gemaakt wordt, werd zo geschoten dat de kamer weer een normale kamer is waardoor het lijkt dat jij bijzondere capriolen hebt uitgehaald om op vastgelegd te worden.

Een medewerker van HUAWEI legde de poses van de bezoekers vast met de nieuwe HUAWEI P30 Pro en deelde deze met de bezoeker(s) zodat zij deze bijzondere foto zelf op hun Instagram konden delen. Daarnaast werd de foto ook gratis voor je afgedrukt, deze is vervolgens op te halen in de shop in shop van HUAWEI op de eerste etage van de MediaMarkt. Dit zorgde voor een constante traffic stroom naar de HUAWEI shop.

Tevens waren de zijkanten van de box bedrukt met bijzondere tekeningen waar je ook instagramable foto’s van jezelf kunt maken.


RESULTATEN

De pop-up store heeft 3 maanden bij de MediaMarkt Rotterdam corner gestaan. De resultaten zijn overweldigend en zijn bij Kega op te vragen.