Magento 1
naar
2 migratie

KEGA IS jouw Magento expert

Magento 1 naar 2 migratie 

Magento 1 en 2 in Nederland
Magento is in Nederland webshop software marktleider met momenteel (2019) bijna 14.000 webshops. Een groot deel daarvan zijn Magento 1 webshops. Magento gaat de software- en security support voor alle Magento 1 webshops definitief stoppen in juli 2020. In 2015 heeft Magento het nieuwe Magento 2 platform aangekondigd.     

Verschillen tussen Magento 1 en Magento 2
Magento 2 heeft een andere opzet en structuur dan Magento 1. Magento als bedrijf heeft in 2015 besloten om het Magento 2 e-commerce platform min of meer opnieuw te ontwerpen en te bouwen om het platform Magento 2 topprestaties te laten leveren op het gebied van Schaalbaarheid, Internet Security en Integratie met andere systemen, bijvoorbeeld ERP.

Magento 1 naar 2 migratie met Kega
Veel Magento 1 webshops stappen over naar Magento 2 en willen vooraf weten wat hierbij komt kijken >>

 

 


Het overstappen naar Magento 2 is geen simpele update, Magento 2 is een compleet nieuwe webshop, structuur en database, waarvoor een compleet migratieplan opgesteld moet worden. Kega is officieel Magento Professional Partner die je volledig ontzorgt.

Kega is een Magento 2 Certified Partner met 15 jaar ervaring
Kega heeft inmiddels veel ervaring met Magento 2 migraties opgebouwd en kan je van A tot Z ontzorgen, zodat je niet alleen een Magento 2 webshop krijgt, maar vooral ook een supersnelle en aantrekkelijke webshop, die voldoet aan de de meest recente richtlijnen van de zoekmachines en gebruikers. Recente Magento 2 migraties : 

De Omnichannel software oplossingen van Kega
Kega is een officiele reseller van Magento en Omnichannel marktleider in de Benelux. Ook levert Kega eigen Omnichannel software oplossingen, volledig geïntegreerd met het populaire Magento platform. Je fysieke winkels worden met je e-commerce platform verbonden voor één single view of customer en één single view on stock. Je bezoekers kunnen elk product binnen je organisatie overal en altijd bestellen en reserveren. 

Lees meer over de Omnichannel Software oplossingen van Kega.

Wil je naast je Magento 1 naar 2 migratie ook je Vindbaarheid, Conversie en Bezoeker ervaringen verbeteren ? Bel Kega op 0252 - 750 275 !