SCORE
ECOMMERCE
MAGENTO 2

Single view of stock en kiosk instore

score - magento 2 e-commerce platform

Webshop van Score live op Magento 2

Inmiddels is Score lange tijd klant bij Kega. Kega heeft Score begeleid in de transformatie van een multichannel naar een geintegreerde omnichannel organisatie. Score is één van de eerste retailers die ship from store integreerde (verzenden webshop bestelling vanuit de winkel).  

Score is in 1981 opgericht door eigenaar/CEO Jan Peters. De eerste winkel werd geopend in Apeldoorn en inmiddels is Score uitgegroeid tot één van de meest succesvolle jeansketens met meer dan 80 winkels in Nederland en België. 

Score heeft een nieuwe webshop, deze is ontwikkeld op Magento 2.1. Magento 2 is momenteel dé standaard omgeving waarop webshops worden gebouwd bij Kega. In korte tijd realiseerde Kega de complete herbouw van de webshop.


VOORDELEN MAGENTO 2
De nieuwe webshop gebouwd in Magento 2 heeft met name de volgende voordelen:

  • In plaats van drie aparte websites (mobiel, tablet, desktop), is de webshop nu optimaal responsive. De webshop van Score is mobile first ontwikkeld. Daarbij werkt de backend veel beter op tablet en smartphone.
  • Content staging is mogelijk. Campagnes zijn eenvoudig voor te bereiden en het resultaat hiervan is via een preview-link zichtbaar voor de betreffende personen binnen de organisatie. Campagnes kunnen worden voorbereid en middels start- en einddatum live gaan. Kortom vooruitwerken en het beheren van campagnes is makkelijker en zichtbaar.
  • Eerste maand na live-gang is er een enorme conversie gerealiseerd door gebruik te maken van de Kega slimme template.


HET RESULTAAT

 

 

Ook CHASIN’ webshop op Magento 2
Naast Score heeft ook CHASIN’ een nieuwe webshop gebouwd op Magento 2.0. Ten opzichte van Score heeft CHASIN’ een extra feature op de site: ‘Shop by Look’, een zogenaamde lookbook met de nieuwe collectie.

Bekijk Score.nl  & CHASIN.com voor het resultaat!

Wil jij meer weten over dit project of wil jij ook met je webshop over van Magento 1 naar Magento 2? Neem dan contact op met Ard van Leeuwen, ard.vanleeuwen@kega.nl  op +31 (0)252 750275.