INTERNATIONAAL
ECOMMERCE
ZEEMAN

Platform op basis van Magento 2.0

zeeman | magento 2 e-commerce platform

Internationaal E-Commerce Platform voor 7 landen

In 1967 opende Jan Zeeman zijn eerste winkel. Zeeman is uitgegroeid tot één van de grootste textielsupers van Europa. Een familiebedrijf met ambitie, met Hollandse koopmansgeest dat goede kleding en textiel biedt voor lage prijzen. Door slim te organiseren en groot in te kopen. Inmiddels heeft Zeeman 1.300 winkels in 7 Europese landen, waaronder Nederland.

Het Magento 2 E-Commerce platform is gericht op internationale Online en Offline groei door slimme Omnichannel oplossingen.


DE OPDRACHT

De opdracht voor Kega: ontwikkel voor Zeeman een eCommerce platform dat op eenvoudige wijze internationaal uit te rollen is. 

DE AANPAK / OPLOSSING

Door middel van nauwe samenwerking met de klant en partners is het nieuwe Magento 2  E-Commerce platform ontwikkelt en opgeleverd in 2018. Magento 2 is gekoppeld met een Omnichannel integratie laag. Het project is uitgevoerd op basis van Scrum.

HET RESULTAAT 

Kega ontwikkelde de webshops voor Europese landen. Nieuw aan de webshops is het redesign gebaseerd op een standaard frontend module van Kega. De backend van de webshop is gericht op een optimale Omnichannel Retailing ervaring. Dit betekent onder andere: 

  • Webshop op basis van Magento 2.0
  • Webshop klaar voor internationale groei
  • Webshop is verbonden met fysieke winkels