Magento 1
naar
2 migratie

KEGA de Magento specialist

Magento 1 migratie naar Magento 2

Magento 1 en 2 in Nederland
Magento is in Nederland webshop software marktleider met momenteel (2019) bijna 14.000 webshops. Een groot deel daarvan zijn Magento 1 webshops. Magento gaat de software- en security support voor alle Magento 1 webshops definitief stoppen in juli 2020. In 2015 heeft Magento het nieuwe Magento 2 platform aangekondigd.     

Verschillen tussen Magento 1 en Magento 2
Magento 2 heeft een andere opzet en structuur dan Magento 1. Magento als bedrijf heeft in 2015 besloten om het Magento 2 e-commerce platform min of meer opnieuw te ontwerpen en te bouwen om het platform Magento 2 topprestaties te laten leveren op het gebied van Schaalbaarheid, Internet Security en Integratie met andere systemen, bijvoorbeeld ERP.

Magento 1 migratie naar Magento 2
Veel Magento 1 webshops stappen over naar Magento 2 en willen vooraf weten wat hierbij komt kijken.

 

 


Het overstappen naar Magento 2 is geen simpele update, Magento 2 is een compleet nieuwe webshop, structuur en database, waarvoor een compleet migratieplan opgesteld moet worden. Magento 2 is als Open Source en Cloud versie beschikbaar.

Kega is een Magento 2 Certified Partner met 15 jaar ervaring
Kega heeft inmiddels veel ervaring met Magento 2 migraties opgebouwd en kan je van A tot Z ontzorgen, zodat je niet alleen een Magento 2 webshop krijgt, maar vooral ook een supersnelle en aantrekkelijke webshop, die voldoet aan de de meest recente richtlijnen van de zoekmachines en gebruikers. Opgeleverde Magento 2 migraties:

Kega ontzorgt Magento webshops met eigen Magento 2 modules
De Kega Retail Suite bestaat uit een zorgvuldige selectie van bedrijfskritische Magento modules, die door Kega zijn ontwikkelt en worden onderhouden.  De Kega Retail Suite voor Magento wordt inmiddels gebruikt door tientallen grote Retailers in Nederland. Met de Kega Retail Suite kun je het afbreuk risico op veel losse extensies van verschillende software ontwikkelaars aanzienlijk verkleinen of uitsluiten. Omdat Kega de Retail Suite blijft ontwikkelen en onderhouden geeft dit onze Magento relaties veel zekerheid en continuïteit in de E-Commerce bedrijfsvoering.

Mocht Kega iets kunnen betekenen in de migratie van Magento 1 naar Magento 2? Neem dan snel contact met ons op!