fRED & GINGER - magento webshop platform

WEBSHOP KINDERKLEDINGMERK FRED & GINGER

Fred & Ginger kleurt buiten de lijntjes

Vijf niet-alledaagse collecties voor baby’s en kinderen. Spelen is buiten de lijntjes kleuren. Van de tafel in de keuken tot de jungle in de tuin. De boel letterlijk en figuurlijk op zijn kop zetten. Je eigen keuzes en combinaties maken. Alles opnieuw bekijken alsof het de eerste keer is. Dat is ook het uitgangspunt van Fred & Ginger.

Een speels concept dat we vertalen in vijf kleurige kledinglijnen voor kinderen van nul tot veertien jaar: Fred & Ginger KidsFred & Ginger SisterHilde & CoHilde & Co Babyen Kiekeboe. Dit zie je heel duidelijk terug in de fotografie van Fred & Ginger. 


Ontworpen door een team van eigenzinnige Belgische designers. Gemaakt met duurzame kwaliteitsmaterialen en een andere kijk op op de zaken. Dat merk je aan de fijn aanvoelende stoffen, de verrassende details en bijzondere prints.

Fred & Ginger staat voor kinderlijk maar niet kinderachtig. Afgewerkt maar niet afgelikt. Bewust maar niet betuttelend. Omdat ze vinden dat kinderen, kinderen mogen zijn.

DE OPDRACHT

Realiseer een omnichannel eCommerce platform voor alle fashionlabels van FNG, waar Fred & Ginger onderdeel van is. 

DE AANPAK /OPLOSSING

Kega ontwikkelde de webshop voor zowel Nederland als België. De webshop is gebaseerd op de standaard frontend module van Kega. Het backend is gericht op een complete integratie met SAP en andere fashionlabels van FNG.  Dit betekent onder andere:

  • Winkel- en webshopvoorraad is inzichtelijk
  • Store management van verschillende labels kan gecentraliseerd worden
  • Ontwikkeling van het platform is voor alle labels beschikbaar

HET RESULTAAT