WEBSHOP VOOR
BAKKER MET PASSIE
VANMAANEN

Sterk groeiende en vooruitstrevende bakkerij

webshop voor van maanen

Van Maanen een vooruitstrevende bakker met passie

Van Maanen is een bakker met passie en al meer dan 100 jaar in het Nederlandse straatbeeld te vinden. Van Maanen houdt van het ambacht dat al die jaren als een rode draad door het bestaan van de familie en het bedrijf loopt. Enorme veranderingen heeft Van Maanen in de afgelopen jaren ondergaan. Vanaf 2005 met een geheel nieuw merk, een nieuwe filosofie en een nieuwe cultuur. VanMaanen heeft een unieke visie op ambachtelijkheid en is sterk groeiende in Nederland (met name Randstad). Het vernieuwde, vooruitstrevende concept maakt Van Maanen op dit moment onderscheidend in haar branche! 


DE OPDRACHT

Ontwikkel een online taartenwinkel voor bakker Van Maanen? Een platform waar de consument online taarten kan bestellen. Keuze uit diverse thema's en voor diverse feestelijke gelegenheden. Uitbreiding van producten uit het bakkersassortiment zou mogelijk moeten zijn de toekomst.

DE AANPAK / OPLOSSING

Taarten online snel en eenvoudig te bestellen voor de consument. Er is veel aandacht voor de fotografie. Er worden meerdere foto’s bij een betreffende taart getoond om de consument niet alleen te verleiden tot aankoop, maar ook een zo realistisch mogelijk beeld te geven. Natuurlijk is het mogelijk opties toe te voegen aan de taart, zoals kinderversiering, tekst met naam en/of kaarsjes.

Met de webshop kan je als snel en gemakkelijk je eigen taart bestellen. En, voor 16.00 uur besteld is de volgende dag al geleverd of klaar om af te halen in een van de ruim 50 bakkerswinkels van Van Maanen!

HET RESULTAAT

  • Beleving bij het bestellen van een taart
  • Realistische fotografie staat centraal
  • Toename van het aantal bestelde taarten
  • Ervaar het online taart shoppen zelf op www.bakkervanmaanen.nl.