KEEPHUB APP
PLUS

Wie wint de Plus awards?

PLUS lanceert Retail
Keephub app van Kega 

PLUS is met 260 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. De PLUS Retail-organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, drie regionale distributiecentra in Haaksbergen, Ittervoort en Hendrik-Ido-Ambacht, en een landelijk distributiecentrum in Middenbeemster.

De formule PLUS
PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. De lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol – met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt. 


DE OPDRACHT
Personeel is een cruciale succesfactor in het succes van PLUS. Om winkelmedewerkers optimaal te informeren, betrekken én motiveren, zocht PLUS naar een nieuwe oplossing die hun ruim 19.000 medewerkers in Nederland maximaal met elkaar en het merk “Keephub” zou brengen. 

DE OPLOSSING
We ontwikkelden voor PLUS de Keephub App; een smartphone applicatie (iOS en Android) voor medewerkers, met als nieuwe feature; de Winkelwedstrijd. Door deze nieuwe module wordt het voor iedere medewerker mogelijk om volledig op de hoogte te blijven van de PLUS Awards. PLUS verwacht met de Keephub App nog meer betrokkenheid te creëren bij het merk en bij de PLUS Awards. Ofwel hiermee wordt een hogere mate van 'engagement' gecreëerd en daarmee bevlogen PLUS-medewerkers! 

Via de app kan het PLUS-servicekantoor simpel en direct inspirerend nieuws delen met alle medewerkers.  In de toekomst zal de app verder worden uitgebreid.

HET RESULTAAT 

  • App voor iOS en Android
  • 4.000 downloads in 2 weken
  • Grote hoeveelheid user-generated content

Wil jij meer weten over het product Keephub, check dan de website.