KEEPHUB PORTAL
IMG

Op maat portal voor IMG

Keephub portal voor diverse formules van IMG

Met 98 aangesloten ondernemers en 6 formules is de Internationale Meubel Groep (IMG) een full service organisatie. IMG is de organisatie achter de formules IN.HOUSE, Droomdomein, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Beddenkampioen en Keuken Depot. Samen tellen de formules ruim 150 winkels.

Alle formules hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers ontwikkeld en geëxploiteerd worden. IMG ondersteunt bij het opzetten van uw organisatie, van de inkoop tot de verkoop. In onze service organisatie staat zelfstandig ondernemerschap centraal. 


DE OPDRACHT

Realiseer voor alle formules van IMG (IN.HOUSE, Droomdomein, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Beddenkampioen en Keuken Depot) een intern communicatie platform, zodat de communicatie tussen hoofdkantoor en de franchisenemers efficiënt verloopt? Met als doel het 'empoweren' van de winkelmedewerkers.

DE AANPAK

Er is een start gemaakt met het opzetten van een portal (intranet) voor 1 formule. Vervolgens zijn de andere formules 1-voor-1 gevolgd. Alle portals hebben dezelfde opbouw met als basis het assortiment, dit is gerealiseerd met behulp van een koppeling met het PIM-systeem van de diverse formules. 

DE OPLOSSING

Realisatie van een multi-site portal met een zeer uitgebreide rechtenstructuur. Sommige ondernemers hebben meerdere vestigingen/formules, maar worden geserviced met 1 inlog in een multi-site omgeving.

HET RESULTAAT

Een uitgebreide op maat gemaakte Keephub portal met vele functionaliteiten gebaseerd op de product-catalogus. Informatie en communicatie vormen de basis richting franchisenemers. Daarnaast is de portal een belangrijke schakel tussen hoofdkantoor en leveranciers, waar afspraken benoemd worden.

Wil jij meer weten over het product Retail InTouch, check dan de website.