THE SHOPPING SYMBIOSIS

Retail heeft de afgelopen jaren turbulente tijden gekend. Marktplaatsen als Amazon, Alibaba en Bol.com groeiden als kool, nieuwe pure players als Zalando en Coolblue herschreven de regels, (retail)technologie nam een immense vlucht, shoppers pasten razendsnel hun gangbare shopping patronen aan en de ‘traditionele’ retail had het nakijken. Crisis in de portemonnees en de winkels, faillissementen van oude iconen, leegstand in de winkelstraat. Veel retailers leken zich te laten verrassen door alle veranderingen, disrupties en ommezwaaien. Pieken en dalen, grote successen en pijnlijke decepties, knagende onzekerheid en ongebreidelde hoop, enthousiasme en optimisme tekenden de vorming van ‘the new retail reality’.

Al die jaren was er echter ook één constante: jaarlijks schreven we een nieuw boek met onze visies, observaties, inspiratie, opinies en voorspellingen. In deze nieuwe editie visie op: 1. Customer, 2. Food en 3. Employee. Daarnaast prikkelen we je met inspirerende Retail bites (baanbrekende of op z’n minst interessante internationale retail concepten) en scherpe persoonlijke Columns, van de hand van ons team van strategen. 

Heb jij interesse in deze publicatie? Vraag het boek dan aan met behulp van onderstaand formulier. 

AANVRAGEN

Verzenden...

Bedankt voor je aanvraag!

Binnen 3 werkdagen krijg je de publicatie 'The shopping symbiosis' toegestuurd. Veel retail inspiratie toegewenst!

Met vriendelijke groet,
namens Kega

Miranda Hoogeveen

Let's take retail further

The shopping symbiosis, de nieuwe publicatie van Kega voor 2019. Met visie, observaties, opinies en voorspellingen op het gebied van retail. 

Retailers / brands - gratis
Studenten - gratis
Retail geinteresseerden - € 500,-