Link 1     Link 2     Link 3

Ronde tafel 28 september

Kega & Ctac organiseren een deepdive Composable Commerce.

Wij beloven je een inspirerende middag, met deep-dive sessies en rondetafelgesprekken over de toepasselijkheid van Composable Commerce en het toekomstige commerce landschap. 

Als branchespecialist zal Ctac een presentatie geven over hoe je deze moderne en Composable technologieën doorvertaald naar de fysieke winkel en en zullen zij hun ervaringen, best practices en uitdagingen op dit gebied met u te delen. 

Wil jij geïnspireerd worden over het onderwerp Composable Commerce en hierbij een blik werpen op de toekomst in het e-commerce landschap, samen met andere ervaringsdeskundige uit het vakgebied? Doe dan mee met de deep-dive sessie op 28 september!  Het event wordt uiteraard kosteloos door ons aangeboden. Meld je aan via onderstaande formulier!

Tijdschema:

12:30 Inloop met een hapje en een drankje
13:00 Start programma  Introductie over Composable Commerce
17:00 Afsluitende netwerkborrel

Locatie 

LIEMÈS food district
Proostwetering 11
3543 AB Utrecht

Ben jij erbij met de ronde tafel op
28 september?

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more