pEaK
pERFORMANCE
vIRTUAL SHOPS

Het outdoor kledingmerk Peak Performance verlegde afgelopen zomer grenzen door wereldwijd virtuele winkels te openen op zeer bijzondere locaties. Bergtoppen, verlaten meertjes, een kleine vuurtoren op een verlaten eiland. Stuk voor stuk prachtige locaties die 2 dingen gemeen hebben; ze zijn moeilijk bereikbaar en je kan er genieten van een prachtige zonsopgang of ondergang.

Peak Performance daagde haar fans uit om tot het uiterste te gaan deze locaties te bereiken en als beloning mocht je, eenmaal op locatie, gratis shoppen in de virtuele winkel. Kleine twist was echter dat de virtuele winkels alleen open zijn tijdens de Magic Hours (een uur voor zonsopgang en uur voor zonsondergang) zodat de beloning niet alleen gratis kleding is, maar ook een once-in-a-lifetime experience!

Peak Performance daagde haar fans uit om tot het uiterste te gaan deze locaties te bereiken en als beloning mocht je, eenmaal op locatie, gratis shoppen in de virtuele winkel.

Deze retail bite al gelezen

Retail bite Made.com · Kega
Retail bite Made.com · Kega
10 juli, 2016

MADE.COM Terwijl vrijwel iedere retailbranche de afgelopen jaren met minimaal een grote disruptor te maken kreeg, was er...

click en collect pipoos · Kega
click en collect pipoos · Kega
22 februari, 2021

Kega brengt Pipoos verder met ... & Collect Vanaf woensdag 10 februari mochten niet-essentiële winkels weer verkopen...

Magento 2: CMS verbeteringen | Nieuws · Kega
Magento 2: CMS verbeteringen | Nieuws · Kega
12 april, 2017

13 april 2017 Magento 2: CMS verbeteringen Met een marktaandeel van 29% is Magento het meest gebruikte e-commerce platfo...