pEaK
pERFORMANCE
vIRTUAL SHOPS

Het outdoor kledingmerk Peak Performance verlegde afgelopen zomer grenzen door wereldwijd virtuele winkels te openen op zeer bijzondere locaties. Bergtoppen, verlaten meertjes, een kleine vuurtoren op een verlaten eiland. Stuk voor stuk prachtige locaties die 2 dingen gemeen hebben; ze zijn moeilijk bereikbaar en je kan er genieten van een prachtige zonsopgang of ondergang.

Peak Performance daagde haar fans uit om tot het uiterste te gaan deze locaties te bereiken en als beloning mocht je, eenmaal op locatie, gratis shoppen in de virtuele winkel. Kleine twist was echter dat de virtuele winkels alleen open zijn tijdens de Magic Hours (een uur voor zonsopgang en uur voor zonsondergang) zodat de beloning niet alleen gratis kleding is, maar ook een once-in-a-lifetime experience!

Peak Performance daagde haar fans uit om tot het uiterste te gaan deze locaties te bereiken en als beloning mocht je, eenmaal op locatie, gratis shoppen in de virtuele winkel.

Deze retail bite al gelezen

Nieuwe webshop Score Magento 2 · Kega
Nieuwe webshop Score Magento 2 · Kega
26 maart, 2018

28 maart 2018 Nieuwe webshop voor Score & CHASIN' op Magento 2 Score heeft een nieuwe webshop, deze is ontwikkeld op...

Vind je favoriete bril bij Pearl! · Kega
Vind je favoriete bril bij Pearl! · Kega
18 oktober, 2018

Kieswijzer bij PEARLE Vind je favoriete bril bij Pearle! Het is vanaf nu extra leuk voor ouders om met hun kind een bril...

Kega kiest voor Akinon Commerce Cloud · Kega
Kega kiest voor Akinon Commerce Cloud · Kega
9 februari, 2023

PARTNER AKINON Kega kiest voor Akinon Commerce Cloud Met haar missie om retail verder brengen ziet Digital Agency Kega C...