Link 1     Link 2     Link 3

Apps ontwikkeling

Ben je van plan om een app te laten ontwikkelen maar weet je niet precies wat de beste (vervolg)stappen zijn om te nemen? Als specialisten op het gebied van mobiele applicaties denken we graag met je mee over de beste aanpak om jouw doelen te bereiken.

Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar apps gericht op zowel bedrijven (b2b) als op consumenten (b2c). Zo ontwikkelden we een loyalty app voor Score Jeans, een HACCP Cleaning coach voor Diversey en een bestel-app voor bedrijfscateraar Vitam.    

Verder ontwikkelden we, het inmiddels zelfstandigde, communicatieplatform Keephub en apps voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan Plus en Poiesz supermarkten die gebruik maken van onze orderpick app en Hanos die onze order delivery app gebruikt. 

We ontwikkelen al onze apps cross-platform. Dat wil zeggen dat ze werken op zowel Android als iOS en zijn te downloaden via de app stores. We maken hierbij gebruik van het ontwikkelframework React Native. Dit zorgt ervoor dat we maar één keer code hoeven te ontwikkelen die we vervolgens zowel op Android als iOS kunnen gebruiken.  Hiermee voorkomen we dus dat er dubbel werk en daarmee dubbele kosten gemaakt worden. 

Naast de ontwikkeling van de software, kun je bij ons ook terecht voor het ontwerp van jouw app en strategisch advies. We helpen je graag bij het opstellen van de customer en staff journey, het bepalen van functionele eisen en maken van zowel het UX als visuele ontwerp.

Neem contact met ons op

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met apps ontwikkeling?  

Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75.


Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more