Link 1     Link 2     Link 3

Ben jij klaar voor Kega, de leukste digital agency uit de Bollenstreek?

Alles wat wij doen, doen wij vanuit ons hart. Altijd in combinatie met doordachte strategieën, slimme digitale oplossingen en focus op digital commerce.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more

Zie jij jezelf terug in een van onze vacatures?

HR medewerker

Hybride 24/30 uur

Als HR-adviseur op de afdeling HR bij Kega en Keephub heb je passie voor het vak en voeg je kwaliteit toe aan de HR-afdeling. Je regelt alle zaken die met het personeel te maken hebben.

Lees meer

E-commerce Support Engineer

Hybride 32/40 uur

De E-commerce Support Engineer treedt op als eerstelijns en tweedelijns support voor alle E-commerce klanten. Je lost technisch inhoudelijke vragen en problemen van de klant op binnen de kaders van de vastgestelde SLA.

Lees meer

Solution Architect E-commerce

Hybride 32/40 uur

Wil jij als Technical Account Lead de leiding nemen in het ontwikkelen van geavanceerde digitale oplossingen voor toonaangevende retailers en B2B-klanten? Bij Kega bieden we een kans om jouw passie voor innovatie te combineren met het optimaliseren van e-commerce landschappen!

Lees meer

Integratie Architect

Hybride 32/40 uur

Als Integratie Architect speel je een adviserende rol voor diverse organisaties met betrekking tot zowel nieuwe als bestaande integratietechnologieën. Je gaat verder dan alleen adviseren door ook actief betrokken te zijn bij de implementatie ervan, vaak in samenwerking met collega's, zowel op locatie als digitaal, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Lees meer

Key Account Development Manager

Hybride 32/40 uur

Als Key Account Development Manager ben je verantwoordelijk voor de key accounts van Kega. Dit zijn klanten met een hogere omzet, potentie of strategische waarde voor de organisatie. Je bouwt een professionele relatie op met deze klanten en bent voor hen het belangrijkste aanspreekpunt.

Lees meer

Senior Projectmanager

Hybride 32/40 uur

De Senior Project Manager is de spil van het projectteam en zorgt dat de leden van hetprojectteam het werk op een effectieve en efficiënte manier kunnen uitvoeren. Je managet digital projecten bij nieuwe klanten en bestaande klanten van Kega. Ook treedt je naar accounts op als een inhoudelijk adviseur, sparringpartneren eerste aanspreekpunt voor de desbetreffende projecten

Lees meer

Stagiair Graphic Design

Sassenheim Stagiair

Als stagiair op de afdeling content werk je zelfstandig en in teamverband aan design projecten voor merken als Primera, Hunkemöller, Rituals en Xiaomi. Of het nu gaat om de digitale uitwerking van online content en animaties of offline content, je werkt bevlogen en met een frisse en altijd scherpe blik.

Lees meer

Stagiair Marketing

Sassenheim Stagiair

Voor ons bedrijf zijn we opzoek naar een gemotiveerde en zelfstandige marketing topper om gedurende zijn of haar stage verder te ontwikkelen op marketinggebied. In deze ondersteunende en coördinerende rol werk je mee aan het bedenken, inplannen en uitwerken van passende marketingactiviteiten voor Kega en onze social mediakanalen.

Lees meer

Stagiair Developer

Sassenheim Stagiair

Als stagiair developer bij Kega krijg je de kans om mee te werken aan uitdagende en vooruitstrevende projecten op het gebied van applicatieontwerp, e-commerce development en ontwikkeling. Je zult deel uitmaken van ons ervaren development team en samenwerken aan het creëren van hoogwaardige softwareoplossingen.

Lees meer

Open sollicitatie

Bij Kega hebben we passie voor retail! Met ruim 80 specialisten - van developers tot designers en van strategen tot account managers - brengen we dagelijks ondernemende retailers en merken vérder. Met heldere strategieën, razendslimme technologische oplossingen en activerende campagnes, die het maximale uit de potentie van onze klanten halen.

Lees meer

  Werken bij Kega

Wij brengen organisaties verder

 

Wij verbinden al 30 jaar lef en ondernemerschap met een frisse blik. Samen met onze 70 collega’s brengen wij organisaties verder op het gebied van digital commerce, digital strategy en digital solutions. Hierbij doorgronden wij organisatieprocessen, brengen customer én staff journeys in kaart, bouwen webshops én apps volgens de nieuwste technologieën en ontwerpen content zowel fysiek als digitaal. Dit doen we voor meer dan 65 internationale organisaties, zoals marktleiders als Hanos, Hunkemöller, Score, Hema en nog veel meer inspirerende opdrachtgevers.

0ed33f8df30cb261a0129863290ed2bc_hd

"Wat werken bij de grootste digital agency uit de bollenstreek zo leuk maakt? Leuke collega's, vrijheid in je functie, ruimte voor nieuwe ideeën en er is echt aandacht voor jou"

  Lana van Sloten - Accountmanager 

Waar wij voor staan

Wij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaan met elkaar tot het uiterste voor onze opdrachtgevers. Dit kan alleen bij een uitstekende vertrouwensband. Om dit vertrouwen op te bouwen en te bewaken is er veel aandacht voor elkaar.

Onze actieve personeelsvereniging zorgt daarom meerdere keren per jaar voor leuke evenementen en kleine attenties voor onze collega’s. Met als hoogtepunt een onvergetelijk Kerstfeest. En, als kers op de taart gaan we bij een positieve jaarafsluiting met elkaar een weekend weg naar het buitenland. Daarnaast stimuleren wij zelfontwikkeling door middel van trainingen en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken.

Zo gaan we met elkaar om. Klinkt goed, vind je niet?

70 collega’s

47% man / 53% vrouw

37 jaar is de gemiddelde leeftijd

Meer dan 1.000 jaar ervaring

Solliciteren gaat bij ons in vier duidelijke stappen

Kega-Website_Icon_phone


Stap 1
Telefoongesprek

Na jouw reactie op een vacature bellen wij jou en maken we kort kennis met elkaar.

Kega-Website_Icon_Gesprek-1


Stap 2
Gesprek

Hebben we een klik? Tijd voor een afspraak waar wij elkaar beter leren kennen.

Kega-Website_Icon_opdracht


Stap 3
Opdracht & 2de gesprek

De klik is er! Met een opdracht laat je ons zien waarom wij echt bij elkaar passen.

Kega-Website_Icon_welkom


Stap 4
Welkom

Het is een match! We doen je een aanbod en heten je van harte welkom bij Kega.

Wat wij bieden aan Kegianen

Jaarlijks budget voor 
opleiding / training

MacBook

Hybride werken

Gehele jaar attenties en evenementen

Verzorgde lunch

Onbeperkt toegang toegang tot online trainingsplatform

"Het werk bij Kega is altijd uitdagend. Het is zo gaaf om zelf de nieuwste retail-innovaties te kunnen maken en daadwerkelijk terug te zien in de winkelstraten of online"

  Software architect

Heb jij een vraag over een vacature of iets anders?  

Stuur ons een berichtje en we beantwoorden deze graag.

Mail: sollicitatie@kega.nl

Telefoonnummer: 0252-750275

Whatsapp: 06-82477691