Link 1     Link 2     Link 3

Order Delivery App
Efficiënt orders leveren vanuit de winkel

Order delivery app, een efficiënte oplossing voor jouw logistiek

Een van de meest bewerkelijke processen in retail/e-commerce is het bezorgen van een order. Voor jouw chauffeurs liggen de uitdagingen binnen dit proces in het bepalen van de efficiëntste route, het controleren van een order, het registreren van retourproducten en emballage, het uitvoeren van een leeftijdscontrole en tenslotte het betalen aan de deur. Jouw servicedesk of planningsafdeling houdt graag inzichtelijk waar de chauffeurs zich bevinden en of alle leveringen op tijd kunnen worden bezorgd. Wij weten dat dit slimmer kan vanuit onze kennis van retail. Wij willen het proces van orders bezorgen zo efficiënt mogelijk maken en dit doen wij door middel van IT.

  Order delivery app

Ervaren probleemoplossers

Door onze jarenlange ervaring in de retail bieden wij pragmatische oplossingen voor diverse processen. Daarnaast zorgt onze IT-kennis ervoor dat we een oplossing op maat kunnen bieden die volledig geïntegreerd is met het bestaande achterland. Deze combi zorgt voor een doordachte oplossing die in de praktijk veel businesswaarde toevoegt. Nu Omnichannel de standaard is, is het van belang dat nieuwe oplossingen voor bestaande processen op een laagdrempelige maar efficiënte manier kunnen worden geïmplementeerd.

delivery

Medewerker volledig ontzorgd

Het antwoord op bovengenoemde uitdagingen is onze order delivery app; een efficiënte en paperless oplossing om jouw chauffeur te ondersteunen gedurende de volledige reis van bezorging. Onze app biedt een oplossing voor het bepalen van de meest optimale route, het registreren van retouren en emballage en berekent het uiteindelijke totaalbedrag. Hierdoor wordt de chauffeur volledig ontzorgd en is de kans op fouten minimaal.

Wij helpen bij het opzetten van succesvolle digital commerce oplossingen

Digital commerce zijn alle oplossingen die jouw organisatie extra omzet opleveren. Wij helpen bedrijven met een heldere en pragmatische analyse van het online landschap en adviseren waar extra waarde is toe te voegen. Ons uitgangspunt is dat de oplossing toekomstbestendig is en flexibel zodat wij jouw organisatie verder brengen door te blijven groeien. 

Wat kan je voor ons verwachten?

 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more

Iets voor jouw organisatie?

Is jouw delivery proces niet efficiënt of worden er nog te veel fouten gemaakt Wij horen graag over je uitdagingen om te kijken welke voordelen de order delivery app jou kan bieden.  Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Wil je
direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75