Link 1     Link 2     Link 3

Digital transformation
Wij helpen organisaties met het digitaal transformeren

Hoe transformeert jouw bedrijf naar een digitale organisatie?

Transformatie gebeurt altijd van binnenuit. Er is altijd een intrinsieke motivatie en ijzersterk geloof nodig om een transformatie te laten slagen. Dit begint bij een visie over waar de organisatie over enkele jaren moet staan en een roadmap die deze transformatie in gang zet.

Wij helpen organisaties bij zowel het vormen van de visie alsmede het opstellen en uitvoeren van de roadmap om deze transformatie zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Wij helpen bij de digitale transformatie door:

Visievorming

Opstellen digitale architectuur

Begeleiden transformatie

Ontwikkelen digital commerce

Van visie tot uitvoering

Samen met onze business strategen stellen wij een visie op waaruit de noodzaak van een digitale transformatie voor jouw organisatie inzichtelijk kan worden. Indien deze transformatie noodzakelijk is, bespreken we wat er binnen jullie organisatie nodig is om de transformatie in gang te zetten. Dit betreft de digitale architectuur maar ook de mensen die nodig zijn en de functies die eventueel gecreëerd moeten worden.

In dit traject adviseren wij niet alleen maar we begeleiden het project ook zodat er binnen de gehele organisatie draagvlak ontstaat. Daarnaast kunnen wij ook nog de voorgestelde veranderingen in praktijk brengen door de webshop te bouwen volgens ons geloof in composable commerce. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie voor iedere belangrijke functionaliteit de best passende oplossing krijgt.

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst!

Wij helpen bij het opzetten van succesvolle digital commerce oplossingen

Digital commerce zijn alle oplossingen die jouw organisatie extra omzet opleveren. Wij helpen bedrijven met een heldere en pragmatische analyse van het online landschap en adviseren waar extra waarde is toe te voegen. Ons uitgangspunt is dat de oplossing toekomstbestendig is en flexibel zodat wij jouw organisatie verder brengen door te blijven groeien. 

Wat kan je voor ons verwachten?

 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more

Neem contact met ons op

Vul dan het cIs jouw organisatie toe aan de eerste stappen van digital transformation?
Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Wil je
direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75