Link 1     Link 2     Link 3

Trots op onze certificering Privacy en ISO/IEC
27001:2013

Privacy en ISO/IEC 27001:2013

Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit en daar zijn wij ons bewust van. Opdrachtgevers en partners moeten erop kunnen vertrouwen dat ze samenwerken met een organisatie waarbij informatiebeveiliging hoog in het vaandel staat. Daarom doen wij er iedere dag alles aan om dit perfect op orde te hebben.

Standards

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Deze standaard beschermt de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van informatie. Wij hebben de normen uit ISO 27001 geïmplementeerd op een manier die bij ons past.

Certification

Sinds 4 februari 2019 zijn wij officieel NEN ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Het behaalde certificaat toont aan dat wij al onze processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde hebben. Jaarlijks wordt de geldigheid van onze ISO-certificering door een externe partij getoetst.  

Klik hier om naar het certificaat te gaan.

k_icons_iso_2a@2x

Technology

Bij het bouwen van oplossingen maken wij gebruik van de nieuwste technieken en wordt er gebouwd volgens interne en externe best practices. Om zo de kwaliteit en stabiliteit van de software te garanderen. Onze Scrum teams zijn op de hoogte van de laatste technieken en proberen deze waar mogelijk direct toe te passen. De software en platforms worden periodiek getest m.b.t. performance en security.

Security

Met het toepassen van de nieuwste IT-technologieën proberen we een zo hoog mogelijk beveiligingsniveau na te streven. Waardoor de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie gewaarborgd blijft binnen Kega.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe AVG-privacywetgeving en hier hebben we veel aandacht aan besteed. Onze collega’s zijn goed geïnformeerd hoe om te gaan met persoonsgegevens.

Awareness

Het creëren van privacy-bewustzijn onder onze collega’s zien wij als een cruciaal aandachtspunt. Dit doen we o.a. door een introductie over informatiebeveiliging en privacy te geven aan nieuwe collega’s en per kwartaal een update te geven over deze onderwerpen aan al onze collega’s. 

Want onze collega’s zijn uiteindelijk de 'ambassadeurs' van ons security- en privacybeleid.

Wij zullen ons op het gebied van informatiebeveiliging en privacy blijven ontwikkelen en hierbij ook in gesprek blijven met onze collega’s, opdrachtgevers, partners en leveranciers om informatiebeveiliging naar een nog hoger niveau te tillen.

Heb je een vraag die gerelateerd is aan informatiebeveiliging of privacy? Neem dan contact op met onze Security Officer, Laure Kuijpers, securityofficer@kega.nl.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more