Link 1     Link 2     Link 3

Implementatie van medewerkersplatform Keephub
Wij brengen de kennis van de winkelvloer naar online en de data van online naar de winkelvloer

Implementatie van medewerkersplatform Keephub

Al jaren geloven wij dat het verschil tussen een goede winkelbeleving en een fantastische winkelbeleving gemaakt wordt door de medewerkers op de vloer. Wanneer de winkelmedewerkers enthousiast zijn en met hun kennis toegevoegde waarde kunnen leveren aan de klant, dan is de kans op succes enorm. Het is tegenwoordig een grote uitdaging om goede medewerkers te vinden, laat staan ze te behouden.

Met onze visie om de medewerker centraal te stellen hebben wij enkele jaren geleden het medewerkersplatform Keephub ontwikkeld. Dit platform helpt (retail)organisaties snel in contact te komen met medewerkers op afstand, zoals winkelpersoneel. Dit contact kan bestaan uit nieuwsberichten maar ook taken, formulieren, handboeken, learning en onboarding horen tot de mogelijkheden. Keephub is een groot succes en helpt inmiddels meer dan 50 organisaties die dagelijks 100.000+ medewerkers bereikt.

Het medewerkersplatform Keephub helpt organisaties bij:

  • Staff engagement
  • Operational Excellence
  • Single Sign On van diverse applicaties

Met het hebben van Keephub wordt de communicatie naar medewerkers op de winkelvloer veel makkelijker en sneller. Het betekent meestal wel dat er binnen de organisatie nagedacht moet worden over deze communicatie. Deze dient relavant te zijn en bij voorkeur snackable. Uitgebreide pdf’s en lange video’s zijn niet meer van deze tijd en medewerkers hebben daar nauwelijks tijd voor. Wij helpen organisaties om bestaande content snackable te maken.

Daarnaast ondersteunen wij bedrijven die Keephub gebruiken op diverse andere vlakken. Zo helpen wij bij het opstellen van de interne communicatiestrategie, het ontwikkelen van effectieve content tracks, het ontwerpen van flexibele templates en het opzetten van onboarding flows die nieuwe medewerkers snel binden aan de organisatie.

Ook helpen wij graag bij de implementatie van Keephub onder de medewerkers. Zo hebben wij voor verschillende opdrachtgevers introductiecampagnes opgezet die de het gebruik van Keephub tot grote hoogtes brengt.

Hoe wij helpen  Keephub succesvol te maken?

 

Blok 1: introductiecampagne

Blok 2: Snackable maken bestaande content

Blok 3: Opstellen Content Tracks

Blok 4: Design communicatie templates

Blok 5: Onboarding strategie

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more

Meer weten over Keephub of succesvol medewerkerscommunicatie?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.
Wil je direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75