Link 1     Link 2     Link 3

Kega Accelerator voor Composable Commerce
De toekomst van digital commerce

De Kega Accelerator voor Composable Commerce maakt het mogelijk voor bedrijven om snel over te stappen naar een modern digital commerce platform, gebaseerd op modulaire architectuur en best-in-class oplossingen van door Kega geselecteerde leveranciers. De oplossing is flexibel en schaalbaar waardoor het platform eenvoudig aangepast kan worden aan de snel veranderende wensen en gedrag van consumenten.

Waarom een accelerator?

De voordelen van een composable e-commerce aanpak zijn de afgelopen jaren al veel beschreven. De modulaire opzet waarmee op basis van de producten van best-in-class leveranciers een e-commerce platform samengesteld kan worden zorgt inderdaad voor flexibiliteit, wendbaarheid, een snelle time-to-market en voorkomt "Big Bang" migraties.

De modulaire opzet heeft ook een nadeel: de grote flexibiliteit en keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat het maken van de juiste keuzes ingewikkeld kan worden. Deze Paradox of choice zorgt ervoor dat een proces van pakketselectie in de praktijk behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen en het doel van een snelle time-to-market niet meer gehaald wordt. 

De Kega Accelerator voor Composable Commerce voorkomt dit probleem. Met onze oplossing krijg je het beste van twee werelden: Een moderne en snelle headless frontend gecombineerd met vooraf gebouwde componenten van door door Kega geselecteerde best-in-class leveranciers en een snelle time-to-market. Door gebruik te maken van vooraf geselecteerde componenten kunnen we veel sneller schakelen. Hierdoor vormt de Kega Accelerator een hele stevige basis voor een op MACH gebaseerde composable commerce strategie.

Onderdelen:

De Kega Accelerator voor Composable Commerce bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Een moderne, snelle headless frontend gebaseerd op open standaarden (React, Next.js) en op vooraf gebouwde componenten.
  • Een gebruikersinterface (UI) die alle belangrijke elementen van een webshop bevat
  • Technische architectuur gebaseerd op MACH en de integratie van best-in-class diensten van Kega-partners
  • Een solide DevOPs basis
  • Verschillende best-practices gebaseerd op lessen uit de praktijk
Kega Accelerator voor Composable Commerce

 

Alle componenten van de Accelerator zijn door ons al vooraf gebouwd en samen getest. Hiermee besparen we veel tijd die normaal in het ontwikkelen en testen van een platform gaat. 

Nog sneller de voordelen van Composable Commerce ervaren?

Veel bedrijven hebben grote investeringen in digital commerce platforms gedaan waardoor een volledige vervanging van de huidige technische oplossing niet altijd op korte termijn mogelijk is. 

Kega heeft de Accelerator volledig platform onafhankelijk ontwikkeld waardoor deze in principe met alle bestaande e-commerce platforms kan werken. De enige voorwaarde is dat de functionaliteit van het bestaande platform ontsloten kan worden via API's.  

Meer weten? Lees ons artikel "Composable Commerce: Een minder grote stap dan je denkt"

Whitepaper

Alle ins & outs over composable commerce

Download onze whitepaper om meer te weten te komen over Composable Commerce. 

Download whitepaper

Neem contact met ons op

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met een Composable Commerce oplossing
 
Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75.


Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more