Link 1     Link 2     Link 3

Order Picking App
Efficiënt orders verzamelen in de winkel

Order picking app, een efficiënte oplossing voor jouw logistiek

Een van de meest tijdrovende processen in retail/e-commerce is het picken van de order uit de winkel of het magazijn. Voor jouw medewerkers liggen de uitdagingen binnen dit proces in het bepalen van prioriteiten, bulk picken versus het picken per order of afdeling en het omgaan met defecte producten. Wij weten dat dit slimmer kan vanuit onze kennis van retail. Wij willen het proces van order picking zo efficiënt mogelijk maken en dit doen wij door middel van IT.

  Order Picking App

Ervaren probleemoplossers

Door onze jarenlange ervaring in de retail bieden wij pragmatische oplossingen voor diverse processen. Daarnaast zorgt onze IT-kennis ervoor dat we een oplossing op maat kunnen bieden die volledig geïntegreerd is met het bestaande achterland. Deze combi zorgt voor een doordachte oplossing die in de praktijk veel business waarde toevoegt. In de wereld waar Omnichannel de standaard is, is het van belang dat nieuwe oplossingen voor  bestaande processen, waaronder het picken van orders, op een laagdrempelige maar efficiënte manier kunnen worden geïmplementeerd. kunnen worden geïmplementeerd.

picking

Medewerker volledig ontzorgd

Het antwoord op bovengenoemde uitdagingen is onze order picking app; een efficiënte en paperless oplossing om jouw medewerkers te ondersteunen bij order picking. Onze app met open API koppelt met ESL’s zodat order picking veel efficiënter wordt. Daarnaast biedt het een oplossing voor talloze typen orders (thuislevering, afhaalorders, express orders) en meerdere manieren van order  picking (bulk verzamelen versus verzamelen per order of afdeling). Hierdoor worden jouw medewerkers volledig ontzorgd en is de kans op fouten minimaal.

Wij helpen bij het opzetten van succesvolle digital commerce oplossingen

Digital commerce zijn alle oplossingen die jouw organisatie extra omzet opleveren. Wij helpen bedrijven met een heldere en pragmatische analyse van het online landschap en adviseren waar extra waarde is toe te voegen. Ons uitgangspunt is dat de oplossing toekomstbestendig is en flexibel zodat wij jouw organisatie verder brengen door te blijven groeien. 

Wat kan je voor ons verwachten?

 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more

Iets voor jouw organisatie?

Is jouw order picking proces niet efficiënt of worden er nog te veel fouten gemaakt? Wij horen graag over je uitdagingen om te kijken welke voordelen de order picking app jou kan bieden.  Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Wil je
direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75