Een Buitengewoon private label!

Hoogvliet Buitengewoon
design van het private label

Buitengewoon is het exclusieve premium private label van Supermarktketen Hoogvliet dat sinds Pasen wordt gevoerd. En met groot succes! Verkopen overtreffen de verwachting, de markt is in rep en roer en Buitengewoon wordt binnen een jaar door consumenten in een adem genoemd met Excellent en Delicieux! 

Aan de wieg staat Kega. Dit bijzondere private label is volledig door ons bedacht en ontwikkeld. Van naamstelling tot positionering en van de smakelijke fotografie tot opmaak van de verpakkingen.

In een nauwe samenwerking met Hoogvliet is binnen een jaar een volledig nieuw merk geïntroduceerd. Het merk Buitengewoon bestaat uit een zorgvuldige selectie van ambachtelijke en zeer kwalitatieve producten met inmiddels meer dan 100 producten. Denk aan carpaccio van Angus beef, Spaanse gazpacho van vleestomaten en de unieke grillworst in bladerdeeg. Stuk voor stuk producten met een bijzonder verhaal die Kega buitengewoon smakelijk vormgeeft. Een project waar we buitengewoon trots op zijn!

Buitengewoon Expositie
Om het succes van Buitengewoon te vieren heeft Kega eind oktober de Buitengewoon Expositie geopend. Deze expositie geeft een overzicht van de mooiste en smakelijkste foto's uit het Buitengewoon assortiment en toont de bijzondere en consistente verpakkingslijn.

Een expositie om van te smullen die tot het eind van het jaar bij Kega te zien is!

Wil jij meer weten over het design van Buitengewoon? Neem dan contact op met Dirk van Eunen, dirk.vaneunen@kega.nl, 0252 75 02 75.

Retail Marketing Campagne support · Kega
Retail Marketing Campagne support · Kega
25 november, 2019

Praktisch maken, ontzorgen en bewaken van het (productie)proces Retail Marketing Campaign Support Van strategie naar cre...

Van megastore naar stadsconcept · Kega
Van megastore naar stadsconcept · Kega
30 september, 2019

Van megastore naar stadsconcept Ikea - Van megastore naar stadsconcept Nu ook binnen de meubelbranche het aandeel van on...

How many sqaure metres are actually being used? · Kega
How many sqaure metres are actually being used? · Kega
30 september, 2019

HOW MANY SQAURE METRES ARE ACTUALLY USED? COLUMN / Dick van Eunen Niet zo lang geleden liep ik door de supermarkt voor m...