aangenaam,
wij brengen 
retail verder!

OVER KEGA

Wij brengen Retail vérder

Bij Kega hebben we passie voor Retail. Met meer dan 80 specialisten - van developers tot digital designers en van strategen tot account managers - brengen we ondernemende Retailers en Brands vérder.

Met krachtige Strategieën, razendslimme Technologische, E-Commerce & Omnichannel oplossingen, activerende Campagnes en inspirerende Content, die het maximale uit de potentie van onze opdrachtgevers halen en waarmee we samen verder groeien.

 

 

Kega is het Digital Retail bureau van de Benelux

Dagelijks zien en gebruiken meer dan 65 internationale retailers, 7.000 (online) stores, 140.000 medewerkers en miljoenen shoppers onze oplossingen voor Employee Engagement Apps & Portals, Instore lost sales apps, Magento 2 E-CommerceOmnichannel Software, Order Management, Content Creatie, UX Design en Marketing voor B2C, B2B Retailers en Brands.

Gedreven door Innovatie maken we
Retailers klaar voor de digitale toekomst.

WHY?

Retail is constant in beweging. Dat vraagt om verfrissende Visies, krachtige Strategieën, baanbrekende E-Commerce oplossingen en gedurfde Campagnes.

Maar het vraagt ook om een stabiele, betrouwbare en ervaren Retail en Business Partner, die het maximale uit jouw Brand en organisatie weet te halen en het klaar stoomt voor de nieuwe Retail realiteit.

Daarom werken meer dan 65 ondernemende internationale Retailers en Brands - meestal jarenlang - graag met ons samen.

Kega bedenkt en creëert!
E-Commerce oplossingen, Campagnes en 360* Content & Design

HOW? | ZO PAKKEN WE DIT AAN

Een succesvol en toekomstbestendig retailmerk in 4 doeltreffende stappen. Met een doortimmerde en bewezen effectieve aanpak werken we snel en doeltreffend aan baanbrekende oplossingen voor onze klanten.

Verkennen

Kennis is macht, zeker in retail. Kennis over hoe consumenten shoppen, retailers zich profileren, markten veranderen en technologie ons leven transformeert. Die kennis is onze zuurstof. Via store safari’s, research, publicaties en events verzamelen én delen we deze inzichten en inspiratie.

Verbeelden

Via het schrijven van inspirerende customer journeys en staff journeys, prototyping en visual en digital design brengen we onze ideeën, concepten en strategieën tot leven.

Leveren

We maken het graag concreet. Daarom bieden we een aantal bewezen effectieve retail producten; van Magento webshops, Omnichannel oplossingen tot onze Retail Intouch app & portal en van digitale content tot 360* retail communicatie. Alle producten worden in huis ontwikkeld en voor onze opdrachtgevers perfect passend gemaakt. Zo weet je vooraf precies wat je koopt en heb je toch een oplossing op maat.

Optimaliseren

Evolueren is overleven. In retail is er maar één manier om te overleven: door op alle vlakken te excelleren, te leren van wat beter kan en door nog beter te doen wat je al goed doet. Onze optimalisatietools helpen je om dat te bereiken.

 

Omnichannel denken zit in ons DNA, of we nu een webshop, app of winkelvloercampagne maken

WHAT? | WAT DOEN WE?
 

Onze producten en diensten combineren het beste van marketing en IT. Ze vergemakkelijken én verrijken het leven van retailers, (winkel)medewerkers én shoppers.

Online en fysiek, marketing en IT. 

We bedenken en creëren razendslimme digitale en e-commerce oplossingen, activerende campagnes en inspirerende content, verpakt in een aantal overzichtelijke producten

Onze belangrijkste producten:

VOOR WIE?

Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk succesvolle (inter)nationale retailers en retail brands. Wat hen verbindt is hun ondernemende karakter én hun motivatie om de beste in hun branche te zijn.

Wij helpen ze om ook daadwerkelijk de beste te worden én te blijven. Het bewijs dat we dit succesvol doen? Jaar in jaar uit worden onze opdrachtgevers in diverse categorieën bekroond tot Beste Winkelketen.

 

Wij werken voor ondernemende (inter)nationale retailers en retail brands

 

WHO? DIT TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

Met ruim 80 specialisten - van strategen tot digital designers en van developers tot account managers - brengen we dagelijks retailers en brands vérder. Ons team van creatieve denkers en slimme doeners combineert strategisch denken met organiseren en realiseren. Sta je te trappelen om onderdeel van ons team te worden? Check dan snel onze vacatures.

KORTOM

Kega brengt retail verder. Kega biedt geïntegreerde oplossingen in het samenspel van Marketing en IT, waarmee klanten hun potentieel maximaal kunnen benutten. Als inspirerende sparringpartner bezitten wij het vermogen om strategisch denken te combineren met regelen en doen.

Kega richt zich op (inter)nationale retailers en A-merk fabrikanten. Onze passie is retail verder brengen, dit doen wij vanuit onze merkwaarden: innovatief, strategisch doordacht en ondernemend.