2 maart 2017

Kega aanwezig tijdens EuroShop 2017 Düsseldorf

Woensdag 8 en donderdag 9 maart 2017 organiseert Kega samen met Toshiba een exclusieve tweedaagse Innovation Retail Trip. Tijdens deze trip zal er op de eerste dag een begeleide innovatietour worden gegeven bij de Markthalle Krefeld -  Flagshipstore van REAL en zal dag twee Euroshop bezocht worden.

Kega op Zebra stand
Bezoek Kega tijdens EuroShop op de Zebra stand waar wij onze retail InTouch app zullen demonstreren in combinatie met de devices van Zebra. Ervaar de voordelen van InTouch en bezoek ons op de stand in hal 6/ B62 en A65.

Kega op Toshiba stand
Tijdens de tour die Kega samen met Toshiba organiseert, waarin innovatie centraal staat, zullen er verschillende kraampjes bezocht zullen worden. De meest relevante en innovatieve stands zullen bezocht worden, waar de deelnemers  meer over deze specifieke onderwerpen zullen leren. Tijdens deze tour staat Kega op de Toshiba stand met de Home Shopping Journey. Toshiba Global Commerce Solutions zal tijdens Euroshop onder ander geïntegreerde in-store oplossingen tentoon stellen. Ontmoet Kega bij de Toshiba stand in Hal 6/ C41.

Guided tour Markthalle Krefeld
Het gedeelte van de tour dat zich niet afspeelt op de Euroshop fair is de Retail Trip naar Markthalle Krefeld. In de flagshipstore zal er een begeleide tour plaatsvinden waarin alle geïntroduceerde innovaties bezocht zullen worden.  

Vanuit Kega wensen wij alle deelnemers veel retail inspiratie toe tijdens de EuroShop!

 

Deze nieuwsitems al gelezen?

Kega nieuws ANWB · Kega
Kega nieuws ANWB · Kega
13 juni, 2016

7 june 2016 Restyling ANWB | Meer vakantie voorpret bij de ANWB-winkels De vakantie nadert: je bent op zoek naar een rei...

FRED & SHABBIES · Kega
FRED & SHABBIES · Kega
24 september, 2017

Ontwikkeling webshop strategie Contentplan voor Fred de la Bretonière en Shabbies De twee merken van Fred: Fred de la Br...