Link 1     Link 2     Link 3

Smart Design
Een slimme keuze voor jouw organisatie

Smart design

Met onze Smart Design applicatie wordt het opmaken van folders, banners en pos-materialen efficiënt geoptimaliseerd. Makkelijk, snel en foutloos werken, dat is het grootste voordeel van dit innovatieve systeem dat ook nog eens heel eenvoudig in iedere organisatie te implementeren is.

Tot 60% besparing in tijd

Smart Design maakt koppelingen met bestaande systemen zoals de promotietool en het PIM- en DAM-systeem. De applicatie combineert de data uit deze systemen om deze vervolgens automatisch in de op te maken materialen te laten lopen. Deze inloop gebeurt binnen vaste templates. Hierdoor is er zeer snel een eerste basisopzet klaar om intern te beoordelen. Dankzij deze koppelingen en templates wordt veel kostbare tijd bespaard. 

Opdrachtgevers die met Smart Design werken geven aan dat zij tot wel 60% tijdsbesparing hebben gerealiseerd.

Foutloos werken vermindert correctierondes

De tijdsbesparing zit niet alleen in de koppeling van systemen. Ook zijn er door Smart Design aanzienlijk minder correcties nodig en dit zorgt voor tijdswinst. Doordat prijzen, beelden en tekst automatisch worden ingelopen vanuit de basissystemen, zijn fouten door overtypen of andere vormen van human error verleden tijd. Zelfs wanneer op het laatste moment een prijs wisselt, hoeft dit enkel in het basissysteem te worden veranderd, wordt de correctie automatisch in de opmaak doorgevoerd en blijft de correctie ook behouden voor volgende materialen.

Zo zorgt Smart Design ervoor dat de verantwoordelijkheid voor het leveren van juiste informatie weer bij de juiste persoon/afdeling komt te liggen.

Iedere medewerker in zijn kracht gezet

Designers zijn sterk in het mooi en effectief opmaken van folders en pos-materialen. Bijkomstige werkzaamheden zoals lijsten met correcties doorvoeren of zoeken naar de juiste beelden in een overvolle beeldenbank, behoren vaak minder tot hun competenties maar worden wel vaak bij hen neergelegd. Met gebruik van Smart Design is dit voortaan verleden tijd en hoeft de designer zich alleen nog maar met zijn eigen expertise bezig te houden, namelijk het design. 

Het bijhouden van een beeldenbank en doorvoeren van tekstcorrecties komt weer bij de verantwoordelijke afdelingen te liggen die hier vanuit nature een zeer scherp oog op hebben, denk bijvoorbeeld aan de projectmanagers. Smart Design zet jouw medewerkers in hun kracht en laat hen weer uitblinken in hun eigen kerncompetenties.

Wij helpen bij het opzetten van succesvolle digital commerce oplossingen

Digital commerce zijn alle oplossingen die jouw organisatie extra omzet opleveren. Wij helpen bedrijven met een heldere en pragmatische analyse van het online landschap en adviseren waar extra waarde is toe te voegen. Ons uitgangspunt is dat de oplossing toekomstbestendig is en flexibel zodat wij jouw organisatie verder brengen door te blijven groeien. 

Wat kan je voor ons verwachten?

 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more

Iets voor jouw organisatie?

Heeft jouw organisatie ook behoefte aan meer nauwkeurigheid en tijdsbesparing binnen de opmaakprocessen? Dan is Smart Design de oplossing!
Wij geven graag een demo om te laten zien welke voordelen Smart Design jouw organisatie kan bieden. 

Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.
Wil je direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75