Link 1     Link 2     Link 3

Digital content
For us, content is always digital first

90% van de customer en staff journeys bevat een online component

Of het nu gaat om de aankoop van een nieuw product, het zoeken van meer informatie of ontdekken wat andere mensen van een product vinden, bijna altijd begint deze zoektocht online. Daarom kiezen wij ervoor dat de content die wij creëren altijd digitaal bruikbaar is.

Bij ons gaat dit verder dan het vervaardigen van een online banner, nieuwsbrief of video. Wij willen dat content past in deze tijd waar de mediaconsumptie snel en gefragmenteerd is. Daarom zorgen wij dat onze content circulair en snackable is.

Wij verzorgen onder andere de content van

Digital signage

Digital folders

Video's

Webshops

Employee content

Snackable content

In de online journey heeft de consument, maar ook de medewerker, weinig tijd voor de boodschap van jouw organisatie. Wij helpen jou de boodschap ‘snackable’ te maken. Dit betekent dat content beknopt, relevant en visueel is. Korte video’s waarbij de belangrijkste informatie snel wordt opgenomen, banners die to the point zijn en zorgen voor doorkliks en content die aansluit op de behoefte van de klant en de het moment waarop deze content tot
zich wordt genomen.

Onze digital designers zorgen er ook nog eens voor dat de vervaardigde content snel en effectief kan worden ingezet op andere online kanalen. Zo zorgen we er in de basis al voor dat video’s in banners kunnen worden gebruikt maar met eenvoudige aanpassingen ook
perfect passen in digital signage, social media en bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Juist door van tevoren te weten op welke touchpoints de content terugkomt, worden tijdens de creatiefase al de juiste keuzes gemaakt die later veel tijd en kosten schelen.

Wij helpen bij het opzetten van succesvolle digital commerce oplossingen

Digital commerce zijn alle oplossingen die jouw organisatie extra omzet opleveren. Wij helpen bedrijven met een heldere en pragmatische analyse van het online landschap en adviseren waar extra waarde is toe te voegen. Ons uitgangspunt is dat de oplossing toekomstbestendig is en flexibel zodat wij jouw organisatie verder brengen door te blijven groeien. 

Wat kan je voor ons verwachten?

 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more

Neem contact met ons op

Wil je dat wij jouw organisatie helpen met het digitaliseren van jouw content?
Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Wil je
direct contact? Bel ons op 0252 – 75 02 75