Reinventing retail

Kega publicatie 2018 - Reinventing Retail 

Retail heeft de afgelopen jaren turbulente tijden gekend. Marktplaatsen als Amazon, Alibaba en Bol.com groeiden als kool, nieuwe pure players als Zalando en Coolblue herschreven de regels, (retail)technologie nam een immense vlucht, shoppers pasten razendsnel hun gangbare shopping patronen aan en de ‘traditionele’ retail had het nakijken. Crisis in de portemonnees en de winkels, faillissementen van oude iconen, leegstand in de winkelstraat. Veel retailers leken zich te laten verrassen door alle veranderingen, disrupties en ommezwaaien. Pieken en dalen, grote successen en pijnlijke decepties, knagende onzekerheid en ongebreidelde hoop, enthousiasme en optimisme tekenden de vorming van ‘the new retail reality’.

 


OVER HET BOEK

Al die jaren was er echter ook één constante: jaarlijks schreven we een nieuw boek met onze visies, observaties, inspiratie, opinies en voorspellingen. In deze nieuwe editie visie op: 1. Commerce, 2. Connect Staff & Consumer en 3. Content.

LAAT JE INSPIREREN

Daarnaast prikkelen we je met inspirerende Retail bites (baanbrekende of op z’n minst interessante internationale retailconcepten) en scherpe persoonlijke Columns, van de hand van ons team van strategen. 

LET'S TAKE RETAIL FURTHER!

Heb jij interesse in dit boek?  Vraag dan het boek aan, met behulp van de volgende link.

Retailers / brands - gratis
Retail geinteresseerden - € 29,95
Studenten - € 19,95

De organische retail revolutie · Kega
De organische retail revolutie · Kega
30 september, 2019

DE ORGANISCHE RETAIL REVOLUTIE Planet organic - De organische retail revolutie Steeds meer consumenten gaan voor een min...

Retail-suite · Kega
Retail-suite · Kega
21 november, 2019

KEGA RETAIL SUITE Omnichannel-oplossingen voor élke retailer Kega levert al meer dan 10 jaar e-commerce en omnichannel o...