28 maart 2018

Nieuwe webshop voor Score & CHASIN' op Magento 2

Score heeft een nieuwe webshop, deze is ontwikkeld op Magento 2.1. Magento 2 is momenteel dé standaard omgeving waarop webshops worden gebouwd bij Kega. In korte tijd realiseerde Kega de complete herbouw van de webshop.

Voordelen van Magento 2

De nieuwe webshop gebouwd in Magento 2 heeft met name de volgende voordelen:

  • In plaats van drie aparte websites (mobiel, tablet, desktop), is de webshop nu optimaal responsive. De webshop van Score is mobile first ontwikkeld. Daarbij werkt de backend veel beter op tablet en smartphone.

 

  • Content staging is mogelijk. Campagnes zijn eenvoudig voor te bereiden en het resultaat hiervan is via een preview-link zichtbaar voor de betreffende personen binnen de organisatie. Campagnes kunnen worden voorbereid en middels start- en einddatum live gaan. Kortom vooruitwerken en het beheren van campagnes is makkelijker en zichtbaar. Check hier een filmpje over hoe deze functionaliteit werkt.
  • Eerste maand na live-gang is er een enorme conversie gerealiseerd door gebruik te maken van de Kega slimme template.

Ook CHASIN’ webshop op Magento 2
Naast Score heeft ook CHASIN’ een nieuwe webshop gebouwd op Magento 2.0. Ten opzichte van Score heeft CHASIN’ een extra feature op de site: ‘Shop by Look’, een zogenaamde lookbook met de nieuwe collectie.

Bekijk Score.nl  & CHASIN.com voor het resultaat!

Wil jij meer weten over dit project of wil jij ook met je webshop over van Magento Enterprise naar Magento 2? Neem dan contact op met Ard van Leeuwen, ard.vanleeuwen@kega.nl of +31(0)252 750275.