Good to go

Retailconcepten die zijn afgestemd op de wensen van de mensen die in de buurt wonen, zien we steeds vaker. Good to Go gaat nog een stapje verder, zij kijken naar de mensen die veel langs hun locatie komen. Vanuit deze gedachte is dan ook de eerste bike-through van Nederland ontstaan.

Bij Good to Go is er goed nagedacht over doelgroep, locatie, product en service. Dit kleine koffietentje op het Kwakersplein in Amsterdam is de eerste bike-through van Nederland. Via een bestelzuil doe je jouw koffiebestelling en wacht je, gewoon op je fiets, tot je koffie klaar is. Aanpakken en doorfietsen!

Maar het kan nog effectiever: je kan je bestelling ook via Whatsapp versturen waarbij je jouw verwachtte aankomsttijd meestuurt. De barista’s zorgen er vervolgens voor dat jouw warme espresso klaarstaat als je langsfietst. Service tot op de minuut dus.

De locatie is essentieel en niet toevallig gekozen. Het Kwakersplein ligt aan de Bilderdijkstraat dat een hightraffic locatie is voor de fietsende forenzen. Daarnaast is de buurt (vlakbij de Foodhallen) een hotspot voor hipsters. Een succesvolle combinatie dus voor dit verfrissende concept.

Good to Go is recent gesloten wegens nieuwe toekomstplannen van de eigenaresse. Toch is de mix van locatie en service om te smullen.

You order your coffee at a self-ordering kiosk and then just sit on your bike and wait until it’s ready!

Too good to go · Kega
Too good to go · Kega
30 september, 2019

Too good to go Too good to go Er waren eens vijf Deense jongens die zaten te eten in een buffetrestaurant. Tot hun verba...

MARK concept store: two souls, one thought · Kega
MARK concept store: two souls, one thought · Kega
26 maart, 2018

MARK: two souls, one thought In een retailwereld die steeds homogener wordt, zijn klanten in toenemende mate op zoek naa...

Column over Unboxing Experience · Kega
Column over Unboxing Experience · Kega
12 juni, 2016

Make your unboxing experience magic! COLUMN / Rene spaanderman Laatst bestelde ik - na lang zoeken, vergelijken, wikken ...