JD SPORTS EXPERIENCE 
AMSTERDAM

JD Sports Experience Amsterdam

Gelukkig hoeven we niet meer helemaal naar Londen, Oxford Street om een flagship store van JD Sports te bewonderen. Daarvoor kunnen we ook terecht in Amsterdam. En wat we daar dan zien? Verspreid door de winkel zijn er verschillende interactieve spiegels te vinden. Deze spiegels kunnen veranderen naar een kiosk, zodat je producten die niet in de winkel op voorraad zijn, direct online kunt kopen.

Een echte eye catcher in de winkel is de opvallende, gele loopband die de gewenste sneakers vanuit het magazijn naar de medewerker transporteert. Zo kan de medewerker in gesprek blijven met de shopper en ‘m warm houden voor het product. Alle tijd voor customer relation dus.

Verder is er nog een grote social media wall waar fans een JD Superstar selfie kunnen maken. Je portret wordt dan geplaatst tussen oogverblindende sneaker posts op de giga wall. Hoe vet is dat?  Kijkende naar de populariteit van sneakers  in Nederland, zouden de Nederlandse sneakerfans wel  eens net zo warm kunnen lopen voor JD Sports. 

Gelukkig hoeven we niet meer helemaal naar Londen, Oxford Street om een flagship store van JD Sports te bewonderen. Daarvoor kunnen we ook terecht in Amsterdam.

Deze retail bite al gelezen?