Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

fashioncheque DAM

KEG_1200x800_fotoholder_headert_case_FC
KEG_300x300px_case_logo_FC2
Projectdetails
Klantnaam:
fashioncheque

Project:
fashioncheque DAM

Oplossing:
DAM

Structuur en overzicht in alle assets van fashioncheque

Het portfolio van fashioncheque is groeiende en zorgt voor een toenemende hoeveelheid content die de marketingafdeling moet beheren. Dit brengt uitdagingen met zich mee zoals tekort aan tijd, overzicht en systematisch werken. Wij zijn gevraagd om content management bij fashioncheque te helpen professionaliseren zodat binnen de organisatie efficiënter kan worden gewerkt.

KEG_805x500_laptopphone_content_case_dam_FC
De aanleiding

Er is gestart met een uitgebreide analyse waarbij we kijken naar de werkwijze van de organisatie, de hoeveelheid assets die circuleert en wie deze allemaal mogen bekijken, bewerken en gebruiken. Dankzij deze analyse concludeerden we dat een Digital Asset Management systeem de nodige structuur en overzicht zal brengen voor fashioncheque. De keuze voor een implementatie van een DAM oplossing was dan ook snel gemaakt. Samen met fashioncheque is gekozen voor de oplossing van onze partner Bynder omdat deze  perfect bij de organisatie aansluit.

De oplossing

Voorafgaand aan de implementatie hebben wij een onafhankelijke rol gespeeld bij de selectie van de geschikte oplossing. Tijdens de implementatie zorgen we ervoor dat deze zo efficiënt mogelijk verloopt en houden we alle stakeholders betrokken bij het proces van kick-off tot live-gang. Na deze live-gang blijven we betrokken voor onderhoud en doorontwikkeling.

De DAM oplossing bij fashioncheque zorgt ervoor dat medewerkers minder tijd kwijt zijn aan het opslaan, zoeken en vinden van content en verlaagt hun afhankelijkheid van collega’s door geautomatiseerde workflows. Alle assets zijn voortaan veilig en schaalbaar opgeslagen in een veilige cloud omgeving. Fashioncheque bespaart een hoop kostbare tijd en de merkconsistentie blijft gewaarborgd.

Over fashioncheque

fashioncheque is al jaren marktleider op het gebied van modecadeaukaarten. Als onderdeel van het label Gift Card Company B.V. wordt fashioncheque, net als hun andere kaarten onder de namen Baby Cadeau Bon, Sports Gift Card, en de Schaats Cadeau Kaart, fysiek en online in veel Europese landen verkocht. Daarnaast zijn zogeheten white label kaarten voor 3e partijen waaronder Bestseller (Jack & Jones, Only) ook onderdeel van het Gift Card Company portfolio.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more