Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Van Haren Keephub

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_vanharen
KEG_300x300px_case_logo-vanharen
Project details
Klant name:
Van Haren

Project:
Van Haren Keephub

Oplossing:
Keephub

Verhogen van de 'employee engagement' bij winkelmedewerkers

vanHaren is al ruim 80 jaar een leidende formule in de schoenenbranche in Nederland. Met meer dan 170 filialen is er altijd één in de buurt en is vanHaren niet alleen één van de grootste, maar tevens één van de meest succesvolle schoenenretailers in Nederland.

De opdracht 

vanHaren’s medewerkers zijn cruciaal voor het succes. vanHaren was op zoek naar een moderne oplossing om haar 1.800 medewerkers te connecten, informeren, engagen en motiveren. Engagen met het vanHaren merk was prioriteit en daarnaast de mogelijkheid om passie voor schoenen onderling te delen. De oplossing: Keephub! 

KEG_805x500_fotoholder_content_case_vanharen

"Winacties, openingen en jubilarissen zorgen voor pieken qua engagement. De content komt vanuit de hele organisatie, dan spreek je toch echt over betrokkenheid. Er staat nu een goede basis, maar we gaan de app verder uitbreiden."

 Heleen Kortbeek - Projectmanager vanHaren
De oplossing 

We ontwikkelden voor vanHaren de Keephub app; een smartphone applicatie (iOS en Android) voor medewerkers, met de functionaliteiten:

Functionaliteiten van de vanHaren Keephub app:

  • videos delen
  • winkelwedstrijd
  • link naar digitale leeromgeving
  • onboarding
  • nieuws delen
  • kalender
  • weerbericht

Uniek in deze app is het onboarding principe bij vanHaren. Nieuwe medewerkers krijgen al voor de indienstdatum toegang tot de Keephub app, zodat ze voorbereid zijn voor hun eerste werkdag. Op de indienstdatum breidt het menu en de rechten zich uit. 

Dankzij de app kan het vanHaren hoofdkantoor simpel en direct inspirerende nieuws delen met het winkelpersoneel. 

"Binnen 1 maand heeft 80% van de medewerkers de vanHaren Keephub app gedownload. Een goede en succesvolle start om te zorgen voor meer engagement onder het personeel"

 Heleen Kortbeek - Projectmanager vanHaren

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more