Kega platinum Badge partner IntuiFace

IntuiFace In-store Touch Apps

De toekomst van retail is “phygital”: een symbiose van digitaal + fysiek. Ons doel is om enerzijds real life (winkel)ervaringen te verrijken met slimme, praktische en opwindende interactieve digitale experiences en anderzijds digitale toepassingen relevant en tastbaar te maken in een fysieke (winkel)omgeving.

Onze interactieve instore apps ontwikkelen we op basis van IntuiFace. Met trots kunnen we zeggen dat Kega de enige Nederlandse Platinum Badge partner van dit platform is, dat wereldwijd in meer dan 80 landen actief is.

Afbeelding van de ANWB bestelzuil
Case ANWB In-store bestelzuil

DE OPDRACHT
Om de klant optimaal te helpen bij het vinden van producten en om geen nee te verkopen, zocht ANWB een nieuwe oplossing om het gehele assortiment, inclusief niet-voorradige producten toch aan de klant te kunnen aanbieden.

DE AANPAK / DE OPLOSSING
Met toepassing van IntuiFace ontwikkelden we een touch screen bestelzuil,waarmee klanten en medewerkers het volledige (online) assortiment kunnen doorzoeken en bestellen.

  • Geïmplementeerde webshop (Magento)
  • Volledige assortiment beschikbaar voor de consument
  • Vanuit de in-store kiosk thuis laten bezorgen
  • Verbeterde service en omzetverhoging

Check de video hieronder voor een impressie van de ANWB bestelzuil.
 

Case: Hunkemöller Social & Selfie Wall

DE OPDRACHT
Creëer een unieke en opvallende digitale experience voor de nieuwe Hunkemöller flagship store in de Amsterdamse Kalverstraat, die het merk neerzet als social brand en die de bezoekers een “shareable” ervaring biedt.

DE AANPAK / DE OPLOSSING
Voor de unieke Social Wall met selfie cam ontwikkelden we in IntuiFace een touch applicatie, waarin we via het Olapic Earned Content Platform een Instagram feed integreerden. Zo kunnen shoppers in één oogopslag zien welke items trending zijn én zelf hun 15 minutes of fame claimen, door een selfie te maken en op de immense 85” wall te posten.

Check de video hieronder voor een impressie van de Social Wall.
 

Deze nieuwsitems al gelezen?

Nieuwe webshop Score Magento 2 · Kega
Nieuwe webshop Score Magento 2 · Kega
26 maart, 2018

28 maart 2018 Nieuwe webshop voor Score & CHASIN' op Magento 2 Score heeft een nieuwe webshop, deze is ontwikkeld op...

ANWB omnichannel · Kega
ANWB omnichannel · Kega
4 juli, 2016

OMNICHANNEL STRATEGIE ANWB Long tail toegankelijk maken vanuit de ANWB-winkel De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond A...