Partner Akinon

Kega kiest voor Akinon Commerce Cloud

Met haar missie om retail verder brengen ziet Digital Agency Kega Composable Commerce als de belangrijkste strategie op het gebied van retail van dit moment. Vanwege de focus op retail en brands zocht Kega een technische partner die klaar is voor de modulaire architectuur van moderne digital commerce systemen maar ook veel ervaring binnen de retail heeft.  

Met meer dan 20 jaar ervaring in de (online) retail en een platform dat technisch klaar is voor de volgende generatie digital commerce oplossingen is Akinon een uitstekende match.

 

Composable commerce componenten of bouwblokken


Akinon Commerce Cloud (ACC) is een cloud-based composable digital commerce platform met een moderne architectuur en veel integratie en API management mogelijkheden. Naast de commerce engine bevat het pakket onder andere een uitgebreid order management systeem (OMS) en instore oplossingen. Akinon Commerce Cloud is daarmee een goed antwoord op de de uitdagingen die een Unified Commerce strategie retailers biedt.  

Kega is de eerste partner in de BeNeLux van het internationaal opererende Akinon.  

“We zijn erg verheugd om samen te werken met Akinon op onze reis naar een composable commerce-architectuur. Akinon geeft klanten de mogelijkheid om snel stappen te maken richting een composable strategie en hiermee geweldige digitale ervaringen te creëren.” 
~ Ard van Leeuwen, oprichter, Kega.

“Met een breed scala aan e-commerce ervaring in de retail en kennis over composable commerce is Kega een sterke match voor Akinon. Samen met Kega zal Akinon bedrijven in de Benelux ondersteunen met hun uitdagingen omtrent Composable en Unified Commerce.”
~ Tolga Tatari, Oprichter & CEO, Akinon.

 

 

Over Kega

Kega is het Digital Retail bureau van de Benelux. Bij Kega hebben we passie voor Retail. Met meer dan 80 specialisten - van developers tot digital designers en van strategen tot account managers - brengen we ondernemende Retailers en Brands verder.

Met krachtige Strategieën, razendslimme Technologische, E-Commerce & Omnichannel oplossingen, activerende campagnes en inspirerende Content, die het maximale uit de potentie van onze opdrachtgevers halen en waarmee we samen verder groeien.

Over Akinon

Akinon is een internationaal opererend bedrijf dat wordt gevormd door toonaangevende professionals met meer dan 20 jaar ervaring in de (online) retail. De verschillende oplossingen zijn gebouwd om te voldoen aan de behoeften van partners en klanten zodat zij kunnen groeien op gebied van digital commerce. 

Akinon Commerce Cloud biedt moderne digital commerce oplossingen die  bedrijven in staat stellen de omzet te laten groeien en tegelijkertijd uitgebreide omnichannel klantervaringen bieden. Het commerce platform is geïntegreerd met een hoogwaardige applicatiesuite, inclusief omnichannel- en marktplaatsmogelijkheden, mobiele en in-store oplossingen, Live Commerce mogelijkheden , een order management systeem, Integrator-tool en een App Builder.

Contact

Joachim Dircke, Sales manager Kega
+31 (0)6 13 55 83 69
joachim.dircke@kega.nl 


Cihan Bayyurt, Country Manager Benelux Akinon
+31 (0)6 27 21 35 50
cihan.bayyurt@akinon.com

 

 

Retail-suite · Kega
Retail-suite · Kega
21 november, 2019

KEGA RETAIL SUITE Omnichannel-oplossingen voor élke retailer Kega levert al meer dan 10 jaar e-commerce en omnichannel o...

DiSiN award · Kega
DiSiN award · Kega
8 februari, 2018

ENDLESS AISLE OPLOSSING INSTORE Kega wint DiSiN award met de ANWB Bestelzuil Kega wint DiSiN (Digital Signage) award met...