Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Bristol Keephub

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_bristol
KEG_300x300px_case_logo-Bristol
Projectdetails
Klantnaam:
Bristol

Project:
Bristol Keephub

Oplossing:
Keephub

Keephub portal Euro Shoe Group

Euro Shoe Group is een toonaangevende en expansieve detailhandelgroep. Zij zijn actief in de distributie van schoenen, textiel en aanverwante producten. ESG is bij het grote publiek bekend onder de ketennamen: Avance, Shoe Discount en Bristol. Voor deze drie ketens is de Keephub portal (ofwel Intranet) ingericht.

De opdracht

Realiseer voor alle formules van Euro Shoe Group (Avance, Shoe Discount en Bristol) een intern communicatieplatform, zodat de communicatie tussen hoofdkantoor en de winkels efficiënt verloopt. Met als doel het 'empoweren' van de winkelmedewerkers.

De aanpak

Er is een start gemaakt bij met het bouwen van de Keephub portal van één keten (Bristol) . Vervolgens is deze portal doorvertaald naar de andere ketens Avance en Shoe Discount.

KEG_805x500_fotoholder_content_bristol

"KeepHub is binnen Big Bazar in hele korte tijd geïmplementeerd en biedt ons de mogelijkheid om onze medewerkers te bereiken en te voorzien van de voor hen noodzakelijke informatie. Het team van Kega heeft ons geholpen om de inrichting zo gebruikersvriendelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. De app sluit aan bij de wensen van onze leidinggevenden, maar is ook aantrekkelijk voor onze grote groep jonge Hulpkrachten. Door de directe berichten, maar ook door de inzet van bijvoorbeeld taken en formulieren hebben we veel van onze werkprocessen kunnen stroomlijnen. Kortom, KeepHub is voor Big Bazar een echt aanwinst!"  - Yvonne Wink, Project Manager, Big Bazar

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more