Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Chasin Keephub

KEG_805x500_fotoholder_content_case_Chasin
KEG_300x300px_case_logo-Chasin
Project details
Klant name:
Chasin

Project:
Chasin Keephub

Oplossing:
Keephub

Eén platform voor operatoren met meerdere merken

CHASIN is een toonaangevend Nederlands herenjeansmerk. Het merk, opgericht in Nederland in 1992, creëert prestatiegerichte jeanskleding geïnspireerd door een positieve 'never-stop'-houding. Met 105 fysieke winkels of distributeurs koos het merk voor het Keephub-platform om de interne werkcommunicatie en -betrokkenheid te verbeteren. Het project maakte deel uit van een bredere installatie voor Score (onderdeel van dezelfde groep) en maakte gebruik van de mogelijkheid van Keephub om front-end identiteiten van meerdere merken te bieden: één project voor Chasin en Score met twee verschillende werknemersplatforms. We zijn begin maart 2021 live gegaan als onderdeel van de strategie van het merk voor verdere digitale transformatie - en om met succes door de wereldwijde pandemie te navigeren.

De uitdaging

Verbeter de communicatie, betrokkenheid en naleving van het hele merk in een periode van voortdurende verandering voor zowel klanten als medewerkers. Gebruik daarnaast eeen functionaliteit, die een goede klantervaring biedt wanneer er beperkingen gelden.

Ons werk

We hebben Keephub geïnstalleerd om 450 jeansspecialisten bij Score te verbinden en het team van CHASIN' te verbinden. Naast opiniepeilingen, nieuwsfeeds, takenlijsten en handleidingen, hebben we deze ook gebundeld in onze afsprakenmodule, zodat klanten fysieke winkelafspraken kunnen maken om te browsen of om Click & Collect-bestellingen op te halen. Deze functionaliteit is ook goed voor wanneer er geen beperkingen gelden, bijvoorbeeld voor VIP-avonden. We hebben het personeel getraind en van uitleg voorzien om ervoor te zorgen dat alle teamleden het meeste uit Keephub kunnen halen en we zullen blijven coachen en ideeën delen om samen de platforms te ontwikkelen.

"Bedankt voor de snelle implementatie"

  Score HQ team

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more