Link 1     Link 2     Link 3

Case

Daka Unified commerce platform

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_daka
Daka tile (white)
Projectdetails
Klantnaam:
Daka

Project: 
Daka Unified commerce platform

Oplossing:
Omnichannel

Daka Unified commerce platform

Wij hebben voor DAKA een Unified Commerce platform ontwikkeld dat gebaseerd is op Adobe Commerce. Uniek aan dit platform is dat de producten uit de webshop voor het grootste deel vanuit één van de 16 DAKA winkels geleverd worden. Slechts een klein deel van de voorraad is aanwezig in een centraal e-commerce magazijn.  

Winkelvoorraad gekoppeld aan webshopvoorraad

Om de voorraden in de winkels beschikbaar te maken hebben wij het Adobe commerce platform o.a. geïntegreerd met het Omnichannel Order Management System van Retail Unity. Deze integratie zorgt ervoor dat de voorraden in de winkels ‘near real-time’ online te zien zijn.

Voorkomen van lost sales

Daarnaast is het gehele online assortiment ook beschikbaar via bestelzuilen in de winkels van DAKA. Mocht een artikel dus even niet op voorraad zijn in de desbetreffende winkel, dan kan de klant eenvoudig een bestelling op de zuil plaatsen en deze thuis laten bezorgen.  

Digital guided selling

Unified commerce betekent dat alle kanalen met elkaar geïntegreerd worden. Dus ook de kennis van de medewerker met de data van online. Voor DAKA is de rol van productspecialisten essentieel. In de winkels staan goed getrainde medewerkers en dat waarderen klanten enorm. Online dient die ervaring er dus ook te zijn. Met behulp van redactionele artikelen en video’s ondersteunt DAKA klanten bij het maken van de juiste keuze. Voor technisch ingewikkelde producten, zoals ski’s of tennis rackets, hebben we een "Guided Selling" tool ontwikkeld. Deze interactieve gids helpt klanten op basis van gerichte vragen bij het maken van een productselectie die bij hen past.

Zo zorgt DAKA ervoor dat klanten online ook een geweldige winkelbeleving ervaren.

KEG_805x500_Laptopphone_content_daka

Wat wij nog meer voor Daka doen

Keephub medewerkersplatform
 

Digital strategy
 

TBC
 

Over Daka

DAKA is dé Sport- & Lifestyle-keten van Nederland. Met 16 winkels verspreid over het hele land én een online webshop heeft DAKA het meest omvattende en beste aanbod aan sport- en lifestyle artikelen.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more