Link 1     Link 2     Link 3

Meer projecten

Pipoos webshop

KEG_1200x800_fotoholder_header_case_pipoos
KEG_300x300px_case_logo-Pipoos
Project details
Klantnaam:
Pipoos

Project:
Pipoos webshop

Oplossing: 
Magento 2

Pipoos lanceert nieuw Hobby Platform samen met Kega!


Magento 2 webshop

Samen met Pipoos hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw Magento 2 hobby-platform wat nog beter aansluit bij de customer journey van de hobbyist. Inspiratie in de vorm van knutsel-ideeën mét werkbeschrijving worden slim gecombineerd met product-aanbiedingen binnen het door de klant geselecteerde thema. De aantrekkelijke vormgeving en de intuïtieve navigatie zorgen ervoor dat de klant op nieuwe ideeën wordt gebracht en vaker een kijkje zal nemen op de pipoos-website voor de laatste hobby-trends.

KEG_805x500_Laptop_phone_content_Pipoos


Inspiratie op social

Op social weten de klanten pipoos ook al goed te vinden voor inspiratie. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet om een hobby community op te bouwen. Via Instagram konden geïnteresseerden gestreamde workshops van een uur volgen en zo kennismaken met een nieuw hobbyproject.


Omnichannel

Dit is een mooie stap met als doel om de markt verder te veroveren in Nederland en in België. Om dit te bereiken zijn we met pipoos een langetermijnsamenwerking aangegaan om optimaal te kunnen groeien, waarbij de webshop het startpunt is van het verder omnichannel maken van pipoos en de aansluiting tussen winkels en online te versterken. Zo is het nu mogelijk om:

  • Producten af te halen in de winkel
  • Actuele winkelvoorraad te bekijken
  • Inspiratie en knutseltips gemaakt in de winkels, online te tonen

Over pipoos

Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 30 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Recent opende ze nog een winkel in Gent, er zijn nu 27 winkels in de Benelux.

Panduro, het moederbedrijf van pipoos, is Europees marktleider voor hobbymaterialen en heeft 110 winkels in vijf landen. De totale omzet van het Zweedse bedrijf bedraagt zo’n 100 miljoen euro.

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more