Link 1     Link 2     Link 3

HR Adviseur
Onze werknemers maken het verschil

Over de functie

 

Als HR-adviseur op de afdeling HR bij Kega en Keephub heb je passie voor het vak en voeg je kwaliteit toe aan de HR-afdeling. Je regelt alle zaken die met het personeel te maken hebben. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsmutaties gericht op in-, door, en uitstroom, recruitment, de verwerking van salarismutaties en je pakt diverse HR-projecten zelfstandig op. Jij vormt samen met de HR-manager en de HR-stagiair het HR-team, dat zich kenmerkt als een ambitieus en gedreven team.

 

  Why Kega?

Wat ga je concreet doen?

 

  • Eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde zaken van medewerkers en leidinggevenden en het verwerken van personeelsmutaties gericht op in-, door- en uitstroom
  • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie
  • Je signaleert relevante interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze door naar concrete mogelijkheden voor de organisatie.
  • Je gaat aan de slag met recruitment, van het werven en selecteren van kandidaten tot aan het coördineren van de gesprekken en het aannemen van nieuwe collega’s.
  • Zelfstandig oppakken van diverse HR-gerelateerde projecten en je krijgt alle vrijheid om hierin nieuwe ideeën aan te dragen en verder uit te werken. Komend jaar staan thema’s als employer branding, recruitment en employee engagement op de agenda.

 
6ff46751c292305f6890c554e8890876_hd

Zie jij jezelf hierin terug?

Je bezit een gezonde dosis lef en bent ondernemend.

HBO werk en denkniveau en je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Human Resource Management.

Geen uitdaging is te groot, jij grijpt dit namelijk met beide handen aan en denkt in kansen en oplossingen.

Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar (32 tot 40 uur is bespreekbaar).

Je bent bekend met Cobra van SDworx (geen must, maar een pré).

Jij scoort bonuspunten met kennis van arbeidsrecht, salarisadministratie en recruitment.

Fantastisch, dan ben jij diegene die wij zoeken. Lees snel verder!

Nu wil jij natuurlijk weten wat je van ons kan verwachten, toch?

Bij ons krijg je een warm welkom van de leukste collega’s en kom je terecht in een innovatieve werkomgeving. Naast heel veel werkplezier, kan je ook het volgende verwachten:

Een salaris tussen €3.000,- en €3.900,- en 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur per week en afhankelijk van kennis en ervaring), reiskostenvergoeding of OV-vergoeding. 

Een mooie functie met volop ruimte voor eigen ideeën en ondernemerschap binnen een informele organisatie.

Op je eerste werkdag voorzien wij je van een MacBook inclusief laptophoes, muis en overige benodigdheden. Wij werken hybride, daarom vinden wij het belangrijk dat je ook thuis een goede werkplek hebt.

Toolbox waar wij mee werken: Slack, Gmail, Google drive en Keephub.

Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt naast de onbeperkte toegang tot een online trainingsplatform, een jaarlijks budget voor trainingen.

Elke dag een heerlijk verzorgde lunch en we hebben een actieve personeelsvereniging, waardoor je het gehele jaar verrast wordt met attenties en evenementen.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature?

Solliciteer dan nu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer via onderstaande gegevens!  

Stuur ons een berichtje en we beantwoorden deze graag.

Mail: sollicitatie@kega.nl

Telefoonnummer: 0252-750275

Whatsapp: 06-82477691

 

Onze diensten


Digital commerce

Vanuit onze Unified Commerce visie ontwikkelen wij apps en composable commerce platformen die onze opdrachtgevers extra omzet opleveren.

Learn more


Digital strategy

Met uitvoerbare roadmaps waarin zowel klant als medewerker centraal staan, helpen wij opdrachtgevers met de digitale transformatie.

Learn more


Digital solutions

Besparen met slimme, digitale oplossingen. Wij helpen opdrachtgevers bij het kiezen of ontwikkelen van de juiste tools en functionaliteiten voor hun organisatie.

Learn more