Kega brengt Pipoos verder met ... & Collect

Vanaf woensdag 10 februari mochten niet-essentiële winkels weer verkopen. Natuurlijk binnen het nieuwe normaal middels Click & Collect. Een mooie kans voor retailers om de omzet weer een beetje op gang te helpen. Zo ook voor hobbyketen Pipoos

Kega heeft vorig jaar de webshop voor Pipoos gebouwd waardoor er online kon worden door gewinkeld. Met de aankondiging van de 'winkelopeningen' hebben we daar met elkaar binnen een week de Click & Collect en Call & Collect features aan toegevoegd. Na het plaatsen van een order ontvangt de klant een bevestiging van de bestelling zodat de klant deze, minimaal 4 uur later, bij de winkel kan afhalen.

Om alles snel en makkelijk te laten verlopen, is er gekozen om betalingen via een Tikkie te laten verlopen. Dit versnelde het proces aanzienlijk en zo zorgden wij ervoor dat Pipoos zo snel mogelijk weer winkelverkopen kon realiseren!

Heeft jouw keten een uitdaging met Click & Collect of het maken van online afspraken binnen tijdslots? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder.