iNTERNATIONALE STANDAARD VOOR INFORMATIEBEVEILIGING

Kega behaalt ISO 27001
certificering

Kega is sinds 4 februari 2019 officieel NEN ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd. Informatiebeveiliging is en wordt steeds belangrijker en daar waren we ons bij Kega ook bewust van. Om deze reden zijn wij het ISO-certificeringstraject gestart. Na een periode van intensieve voorbereiding en een succesvolle audit is Kega met vlag en wimpel ‘geslaagd’. En daar zijn we trots op!

ISO 27001 is de internationale standaard voor het informatiebeveiliging management. Deze standaard beschermt de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van informatie door middel van het toepassen van een risicobeheersproces.

Het behaalde certificaat toont aan dat Kega al haar processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde heeft. Klanten en partners van Kega kunnen erop vertrouwen dat ze samenwerken met een organisatie waarbij informatiebeveiliging hoog in het vaandel staat.


Ard van Leeuwen, partner van Kega:

Het is mooi om te zien dat informatiebeveiliging echt leeft bij onze medewerkers. Zelf ben ik vanuit mijn IT-rol ook nauw betrokken geweest bij het ISO-implementatie project. Het behalen van het certificaat zie ik als een bevestiging van het werk dat wij al jarenlang, dagelijks in de praktijk brengen bij Kega.”

 

Jaarlijks wordt de geldigheid van de ISO-certificering door een externe partij getoetst. Kega zal zich op het gebied van informatiebeveiliging blijven ontwikkelen en hierbij ook in gesprek blijven met haar medewerkers, klanten, partners en leveranciers om informatiebeveiliging naar een nog hoger niveau te tillen.

Bekijk hier het officiële certificaat.

Heb je vragen over deze certificering? Neem dan contact op met Laure Kuijpers, laure.kuijpers@kega.nl of bel 0252-750275.