Podcast Team retail met Kees verkade

“Hoe succesvol je bent als retailer staat of valt met datgeen wat op de winkelvloer gebeurt.”

Kees Verkade was te gast in de podcast van het Belgische Team Retail. Samen met Tim Gielen praat hij over de impact van winkelpersoneel. Ze delen de mening dat deze impact nogal eens wordt onderschat en onvoldoende benut, en de visie dat je vanuit het betrekken van de medewerker succesvol kan zijn. Kees: “Wij zitten op het nog efficiënter maken van alle communicatie en informatiestromen”. Wat houdt dat in? En wat is de relevantie voor de huidige tijd, en de toekomst?

In deze podcast hoor je meer over de wijze waarop je medewerkers beter kunt informeren en betrekken en welke waarde dit voor je organisatie heeft. Ook binnen een omnichannel organisatie, en met betrekking tot online doelstellingen. 

Kees en Tim kijken ook vooruit: hoe Corona de transformatie versnelt, net als de behoefte om te versimpelen en de groeiende focus op efficiency in de organisatie, bijvoorbeeld.


Luister het hele gesprek, links naar de podcast:

B8ta: always in the test phase · Kega
B8ta: always in the test phase · Kega
2 april, 2018

B8ta: always in the test phase Het Amerikaans b8ta introduceert een innovatief retail model: retail as a service. Niet h...

Retail bite Go Pro Marriott · Kega
Retail bite Go Pro Marriott · Kega
27 juni, 2016

Go pro marriott Mariott verovert de millennials met User Generated Content Met een slimme campagne verovert Mariott Hote...