Keephub app Chasin

SUCCES verhaal CHASIN

Eén platform voor
operatoren met meerdere merken

 

CHASIN is een toonaangevend Nederlands herenjeansmerk. Het merk, opgericht in Nederland in 1992, creëert prestatiegerichte jeanskleding geïnspireerd door een positieve 'never-stop'-houding. Met 105 fysieke winkels of distributeurs koos het merk voor het Keephub-platform om de interne werkcommunicatie en -betrokkenheid te verbeteren. Het project maakte deel uit van een bredere installatie voor Score (onderdeel van dezelfde groep) en maakte gebruik van de mogelijkheid van Keephub om front-end identiteiten van meerdere merken te bieden: één project voor Chasin en Score met twee verschillende werknemersplatforms. We zijn begin maart 2021 live gegaan als onderdeel van de strategie van het merk voor verdere digitale transformatie - en om met succes door de wereldwijde pandemie te navigeren.

De uitdaging

Verbeter de communicatie, betrokkenheid en naleving van het hele merk in een periode van voortdurende verandering voor zowel klanten als medewerkers. Gebruik daarnaast eeen functionaliteit, die een goede klantervaring biedt wanneer er beperkingen gelden.

Ons werk

We hebben Keephub geïnstalleerd om 450 jeansspecialisten bij Score te verbinden en het team van CHASIN' te verbinden. Naast opiniepeilingen, nieuwsfeeds, takenlijsten en handleidingen, hebben we deze ook gebundeld in onze afsprakenmodule, zodat klanten fysieke winkelafspraken kunnen maken om te browsen of om Click & Collect-bestellingen op te halen. Deze functionaliteit is ook goed voor wanneer er geen beperkingen gelden, bijvoorbeeld voor VIP-avonden. We hebben het personeel getraind en van uitleg voorzien om ervoor te zorgen dat alle teamleden het meeste uit Keephub kunnen halen en we zullen blijven coachen en ideeën delen om samen de platforms te ontwikkelen.

"Bedankt voor de snelle implementatie"
- Score HQ team

Geïnteresseerd?

BOOK A DEMO

Wil jij meer weten over het product Keephub, check dan de website.