KEEPHUB APP
DETAILRESULT

SUCCES VERHAAL DIRK

Het creëren van gestroomlijnde en efficiënte communicatie

Dirk is een melkhandel die in 80 jaar uitgroeide tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1,6 miljoen klanten per week bij meer dan 120 winkels.

Minder communicatiekanalen, meer impact

Na een pilot in 2019, die voornamelijk gericht was op het digitaliseren van taken en processen op de winkelvloer koos de holding, Detailresult Groep, voor de uitgebreide mogelijkheden van het Keephub-platform.

Naast efficiënter werken was één van de belangrijkste doelstellingen: het weg migreren van papieren informatiestromen en het stroomlijnen van content. Het platform moest niet alleen alle handvatten bevatten voor een medewerker om zijn/haar werk goed te doen, maar ook enthousiasmeren voor het merk.

Efficiënter werken

Alles zoveel mogelijk op één platform is een eerste stap op weg naar efficiënter werken.

Een medewerker die zijn/haar rooster in de app kan bekijken, snel bij relevante handboeken kan en bovendien een aparte tijdlijn heeft met alle berichten van en over zijn eigen winkel, heeft meteen een reden om dagelijks de app te raadplegen.

 

Hoe relevant is content? 

De contentafdeling van Kega heeft de communicatie-afdeling van DRG geholpen de communicatie te stroomlijnen. Door de (vaak papieren) informatiestromen te bekijken vanuit de employee journey van de verschillende doelgroepen, is nu snel het onderscheid te maken tussen ‘need to do’-informatie en ‘nice to know’.

Hiervoor zijn een aantal templates op maat ontwikkeld, zodat contentmedewerkers van verschillende afdelingen eenvoudig zelf afbeeldingen kunnen genereren zonder tussenkomst van een opmaakstudio. Dankzij het slimme rollen & rechtensysteem van het platform kan content vervolgens snel binnen de juiste doelgroep geplaatst worden.

                                                                                                       

 

And the winner is...

Door een winkelwedstrijd in te zetten, stimuleerde Dirk zijn medewerkers om actief met de app aan de slag te gaan. Binnen de wedstrijd ligt de nadruk werkprocessen en vakkennis, maar zijn er ook teamuitdagingen. En dat competitiegevoel zorgt voor de nodige interactiviteit in de app!

 

Geïnteresseerd?

BOOK A DEMO

Wil jij meer weten over het product Keephub, check dan de website.