KEEPHUB PORTAL
Bristol

intranet voor bristol 

Keephub portal
Euro Shoe Group

Euro Shoe Group is een toonaangevende en expansieve detailhandelgroep. Zij zijn actief in de distributie van schoenen, textiel en aanverwante producten. ESG is bij het grote publiek gekend onder de ketennamen: Avance, Shoe Discount en Bristol. Voor deze drie ketens is de Keephub portal (ofwel Intranet) ingericht.

DE OPDRACHT

Realiseer voor alle formules van Euro Shoe Group (Avance, Shoe Discount en Bristol) een intern communicatie platform, zodat de communicatie tussen hoofdkantoor en de winkels efficiënt verloopt? Met als doel het 'empoweren' van de winkelmedewerkers.


DE AANPAK

Er is start gemaakt bij met het bouwen van de Keephub portal van één keten (Bristol) . Vervolgens is deze portal doorvertaald naar de andere ketens Avance en Shoe Discount.

DE OPLOSSING

Er is gekozen voor een multi-site en multi-langual portal (intranet) met uitgebreide rechtenstructuur, zodat iedere medewerker in de winkel relevante content in de juiste taal ziet.

De Keephub portal wordt geraadpleegd via de POS (kassa) in de winkel.

HET RESULTAAT

  • Medewerkers op de winkelvloer worden sneller en beter geinformeerd met relevante content. Met andere woorden het winkelpersoneel wordt empowered
  • Informatiestroom van en naar het hoofdkantoor verloopt efficiënt
  • Het hoofdkantoor heeft inzicht in de uit te voeren activiteiten op de winkelvloer

Wil jij meer weten over het product Keephub, check dan de website.