Smart design

Smart Design, een slimme keuze voor jouw organisatie

Met de Smart Design applicatie van Kega wordt het opmaken van folders, banners en pos-materialen naar ongekende hoogte gebracht. Makkelijk, snel en foutloos, dat zijn de grootste voordelen van dit innovatieve systeem dat ook nog eens eenvoudig in iedere organisatie te implementeren is.

Tot 60% besparing in tijd
Smart Design maakt koppelingen met bestaande systemen zoals de promotietool en het PIM- en DAM-systeem en combineert de data uit deze systemen om deze vervolgens automatisch in de te ontwikkelen materialen te laten lopen. De inloop gebeurt binnen vaste templates. Dankzij deze koppelingen en templates wordt kostbare tijd bespaart. Ook is er zeer snel een eerste basisopzet klaar om intern te beoordelen.

Organisaties die met Smart Design werken geven aan dat zij tot wel 60% tijdsbesparing hebben gerealiseerd.

Foutloos werken vermindert correctierondes
De tijdsbesparing zit niet alleen in de koppeling van systemen, ook de aanzienlijke vermindering van correcties zorgt voor tijdswinst. Doordat prijzen, beelden en tekst automatisch wordt ingelopen vanuit de basissystemen zijn fouten door overtypen of misverstanden verleden tijd. En, mocht op het laatste moment een prijs wisselen, dan kan hoeft dit enkel in het basissysteem te worden veranderd en wordt de correctie automatisch in de opmaak doorgevoerd en blijft de correctie ook behouden voor volgende materialen.

Zo zorgt Smart Design dat de verantwoordelijkheid van juiste informatie weer bij de juiste persoon/afdeling komt te liggen.

Iedere medewerker in zijn kracht gezet
Designers zijn sterk in het mooi en effectief opmaken van folders en pos-materialen. Lijsten met correcties doorvoeren of zoeken naar de juiste beelden in een overvolle beeldenbank valt vaak minder in hun competenties. Met Smart Design is dit onderdeel verleden tijd voor de designer, die hiermee weer alle aandacht aan het design kan geven.

Het bijhouden van de beeldenbank en doorvoeren van tekstcorrecties komt bij de verantwoordelijke afdelingen te liggen die hier vanuit nature een zeer scherp oog hebben. Smart Design zet medewerkers in hun kracht en laat hen weer uitblinken in hun kerncompetenties.

Iets voor jouw organisatie? 
Heeft jouw organisatie ook behoefte aan meer nauwkeurigheid en tijdsbesparing binnen de opmaakprocessen? Dan is Smart Design de oplossing!

Kega geeft graag een demo en bekijkt welke voordelen Smart Design jouw organisatie biedt. Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met Wendy Meeuwenoord, wendy.meeuwenoord@kega.nl  voor meer informatie.