Wie zijn wij?

Alles wat wij doen, doen wij vanuit ons hart gecombineerd met een doordachte strategie. 

Omdat wij retailprocessen ontzettend goed begrijpen,
snappen wij wat een retailer nodig heeft. Dat is onze passie!

 

BEKIJK HIER ONZE VACATURES 

 

Welkom bij Kega!

Wij verbinden al 30 jaar lef en ondernemerschap met frisse blikken en retail. Wij brengen retail verder op het gebied van workforce management, content, e-commerce en apps.

Wij doorgronden organisatieprocessen, brengen customer- én employee journeys in kaart, bouwen webshops én apps en ontwerpen content, zowel fysiek als digitaal. Dit doen wij voor marktleiders als Hanos, Hunkemöller, Plus, Score en nog veel meer mooie klanten.

 

"Wat werken bij het grootste digital agency uit de Bollenstreek zo leuk maakt? Leuke collega's, vrijheid in je functie, ruimte voor nieuwe ideeën en er is echt aandacht voor jou. Hier mag ik groots denken en in mijn functie als Marketing medewerker is dat absoluut een feestje".

 

Waar staan wij voor?

Bij Kega hebben we passie voor retail en dat merk je aan alles. 

Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten, omdat we een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Daarnaast streven wij naar vertrouwen en een goede relatie.

Uiteraard is er veel aandacht voor onze collega’s. Elk jaar organiseert onze actieve Employee Experience Group leuke evenementen en attenties voor het personeel. En, als kers op de taart gaan we bij een positieve jaarafsluiting, met elkaar op weekendtrip naar het buitenland. Ook stimuleren wij zelfontwikkeling en vinden we het belangrijk hoe het met jou gaat.

Zó gaan we bij Kega met elkaar om. Klinkt goed vind je niet?

 

"In mijn rol als Account Manager vind ik vooral de diversiteit aan klanten het leukst, omdat dit zorgt voor veel afwisseling in mijn werkzaamheden. Mede door de fijne en toegankelijke sfeer, ben ik bij Kega helemaal op mijn plek". 
Contact ons

Heb je een vraag over een vacature of een geheel andere vraag?  

Stuur ons een berichtje, geen vraag is te gek en we beantwoorden deze graag.

Mail: sollicitatie@kega.nl

Telefoonnummer: 0252-750275

Whatsapp: 06-82477691

 

De opdrachtgevers waar wij voor mogen werken