Welkom bij kega!

Wij brengen retail verder.

Wij verbinden al 30 jaar lef en ondernemerschap met frisse blikken en retail. Wij brengen retail verder op het gebied van workforce management, content, e-commerce en apps. Wij doorgronden organisatieprocessen, brengen customer- én employee journeys in kaart, bouwen webshops én apps en ontwerpen content, zowel fysiek als digitaal. Dit doen wij voor marktleiders als Hanos, Hunkemöller, Plus, Score en nog veel meer mooie klanten.

 

Alles wat wij doen, doen wij vanuit ons hart gecombineerd met een doordachte strategie, omdat wij retailprocessen ontzettend goed begrijpen, snappen wij wat een retailer nodig heeft. 

Al sinds 1993 is dat onze passie!

 

BEKIJK ALLE VACATURES

"Wat werken bij de grootste digital agency uit de bollenstreek zo leuk maakt? Leuke collega's, vrijheid in je functie, ruimte voor nieuwe ideeën en er is echt aandacht voor jou". 
Waar staan wij voor?

Bij Kega hebben we passie voor retail en dat merk je aan alles.  

Door ons grote verantwoordelijkheidsgevoel gaan wij tot het uiterste voor onze klanten. Daarnaast streven wij naar een vertrouwensband en een goede relatie.

Natuurlijk is er ook veel aandacht voor onze collega’s. Elk jaar organiseert onze actieve Employee Experience Group leuke evenementen en attenties voor het personeel. En, als kers op de taart gaan we bij een positieve jaarafsluiting, met elkaar op weekendtrip naar het buitenland. Daarnaast stimuleren wij zelfontwikkeling en vinden we het belangrijk hoe het met jou gaat.

Zó gaan we bij Kega met elkaar om. Klinkt goed vind je niet?

"Hier mag ik groots denken en in mijn functie als marketing medewerkster is dat absoluut een feestje."
"Het werk bij Kega is altijd uitdagend, omdat ik iedere dag voor verschillende grote Nederlandse Retailers bezig ben. Heel gaaf om zelf de nieuwste retail innovaties te kunnen maken en daadwerkelijk terug te zien in de winkelstraten of online".

 

De opdrachtgevers waar wij voor mogen werken

"Door de fijne en toegankelijke sfeer, ben ik bij Kega helemaal op mijn plek. Ook krijg je tegelijkertijd veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op de punten die jij interessant vind".  

Contact gegevens 

Heb jij een vraag over een vacature of iets anders?  

Stuur ons een berichtje en we beantwoorden deze graag.

Mail: sollicitatie@kega.nl

Telefoonnummer: 0252-750275

Whatsapp: 06-82477691